| Sabixoxo a întrebat:

In H2o- Adauga apa de ce nu mai este Emma in serial ci Bella?

Răspuns Câştigător
| ViseColoratee a răspuns:

In film, motivul este ca Emma e plecata intr-o excursie in Europa cu familia ei.
In realitate, Claire Holt [ adica Emma ] trebuia sa filmeze pentru The Messenger 2, asa ca a renuntat la H2O.

Multi spuneau ca a murit, [ doamne fereste ]. Daca auzi asta undeva, sa stii ca nu este adevaratwinking. Traieste si e fericita big grin.

14 răspunsuri:
| Seworan a răspuns:

Pai da cam asa e..nu stiu de ce cred ca emma a renuntat sa mai joace in film(sau asa cred)

| anonim123456 a răspuns:

In realitate emma a renuntat la h2o pentru alt film. in h2o emma e plecata cu parintii intr-o calatorie in jurul lumii.

| LadyGagaLOVElove23 a răspuns:

Habar n-am eu cred ca vrea sa se drogheze si asta
big grin

| Bogdan1234435 a răspuns:

"Emma" s-a certat cu producatori

| Denny98 a răspuns:

Pentru ca Emma a plecat in alt oras cu parintii si iubitul ei!

| AleGsZ a răspuns:

Pentru ca Claire Holt a acceptat un rol in alt serial, asa ca Indiana Evans i-a luat locul!

| InViataReala a răspuns:

Pai in film Emma e plecata cu familia ei in jurul lumi si bella a simtit ca si Riky si Cleo sunt sunt sirene si asa s-au apropiat.
Funda?

| StopCardiak a răspuns:

Deoarece Claire Holt [Emma] s-a apucat de fimul ''The Messenger 2'' si nu a putut filma si in H2o, si ca sa fie 3 sirene au bagat-o pe Indiana Evans[Bella] big grin Simplu!

| Alex10Rujan a răspuns:

Emma a plecat intr-o exursie din cate am inteles cu familia.Si oricum mie imi place mai mult de Bella decat de Emma

| TeenAnonWolf a răspuns:

Claire Holt joaca si in serialul the vampire diaries superba actrita

| Elsiane a răspuns:

Claire Holt (Emma) este plecată cu familia ei în Europa (în film), dar în realitate ea a renunțat la 'H2O' pentru un alt fil 'The Messenger 2'. Zvonurile că joacă în alt film sunt neadevărate (la fel și că a murit). PS: unde pot vedea 'H2O' în continuare? De când nu s-a mai difuzat pe 'Disney Channel' (sau ce canal era acest serial) nu m-am mai uitat.

| Sabixoxo explică (pentru Elsiane):

Inca se mai difuzeaza pe ''Disney Chennel'' dar este noaptea la ora 00:00- primul episod, si la 00:30 alt episod. E unul dupa altul. Dar mai poti viziona si pe ''Youtube'' si sa scrii: H2o- Adauga apa.

| Elsiane a răspuns (pentru Sabixoxo):

Mulțumesc. O să mă uit.

| Sabixoxo explică (pentru Elsiane):

Npk!