In film, motivul este ca Emma e plecata intr-o excursie in Europa cu familia ei.
In realitate, Claire Holt [ adica Emma ] trebuia sa filmeze pentru The Messenger 2, asa ca a renuntat la H2O.
Multi spuneau ca a murit, [ doamne fereste ]. Daca auzi asta undeva, sa stii ca nu este adevarat. Traieste si e fericita .
Pai da cam asa e..nu stiu de ce cred ca emma a renuntat sa mai joace in film(sau asa cred)
In realitate emma a renuntat la h2o pentru alt film. in h2o emma e plecata cu parintii intr-o calatorie in jurul lumii.
Pentru ca Claire Holt a acceptat un rol in alt serial, asa ca Indiana Evans i-a luat locul!
Pai in film Emma e plecata cu familia ei in jurul lumi si bella a simtit ca si Riky si Cleo sunt sunt sirene si asa s-au apropiat.
Funda?
Deoarece Claire Holt [Emma] s-a apucat de fimul ''The Messenger 2'' si nu a putut filma si in H2o, si ca sa fie 3 sirene au bagat-o pe Indiana Evans[Bella] Simplu!
Emma a plecat intr-o exursie din cate am inteles cu familia.Si oricum mie imi place mai mult de Bella decat de Emma
Claire Holt (Emma) este plecată cu familia ei în Europa (în film), dar în realitate ea a renunțat la 'H2O' pentru un alt fil 'The Messenger 2'. Zvonurile că joacă în alt film sunt neadevărate (la fel și că a murit). PS: unde pot vedea 'H2O' în continuare? De când nu s-a mai difuzat pe 'Disney Channel' (sau ce canal era acest serial) nu m-am mai uitat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: