DA.avand in vedere ca la sfarsitul episodului au aratat secvente in care Ioana plange si Mos Craciun cica o duce in alta lume unde toti is diferiti =]] deci.DA
Nu mai moare el, ca avea sa se termine si serialul, dar a fost anuntat sezonul 2. Totul va fi ok, te asigur))
Pai am vazut o reclama in care il arata pe Andrei aproape mort. Apoi am vazut-o pe Ioana la Mos Craciun si ea i-a spus ca isi doreste ca ea si Andrei sa nu fi fost schimbati la nastere. Apoi asta se si intampla.
Raspuns final: Nu moare
Sigur ca nu moare, eu din episodul care cred ca va fi de Craciun am vazut ca isi revine. Oricum este personaj principal si nu are cum sa moara.
Nu moare au fost secvente poate ii da cineva o inima sau nu stiu dar arata secvente pentru episodul special de Craciun deci nu moare
Acolo ai vazut ca arata dar nu stie nimeni ce se intampla in urmatoarele...
Nu moare pentru ca este rolul principal. posibil cineva ii va da o inima noua sau el cu ioana va fi intr-o alta lumee.asa a aratat la tv:d. oricum ce rost are sa se afle de acum daca` moare sau nu.nu ar mai avea nici un farmec filmuu; x
Sigur nu moare! e personajul principal eu cred ca ioana adorme si viseaza chestia cu mos Craciun si cand da masina peste Andrei in visul ioanei i-a se trezeste si ii gaseste o inima face transplantul de inima si asa e episodul special de craciun
pa, pa
valeria4u întreabă: