Iti spun eu de unde gasea trisoarea asta (daca o fi muiere) filmele ca doar nu avea atata timp sa se uite la ele. NO SA ITI VINA A CREDE!
Era un site in care bagai descrierea in engleza (chiar si un cuvant) si iti arata rezultatele. Eu am gasit multe filme prin intermediul acesta. Site-ul e inchis acum dar nu stiu de ce.
https://www.whatismymovie.com/
Nu e o trisoare ci o Adevarata DOAMNA!
Oricum, mersii pentru raspuns!
Ms pentru funda, nu astepta raspuns de la ea. este o ingamfata si aroganta.
Eu nu cred asta! Din contra, cred ca este o DOAMNA sau domnisoara extrem de draguta, in plus, e unul dintre userii pe care i-as fi votat userul userul anului, daca nu ar fi detinut deja acest titlu!
Degeaba, daca ar fi o DOAMNA sau domnisoara happy extrem de draguta, pana acum ti-ar fi raspuns. pe mine m-a blocat fara un motiv bine intemeiat. crede-ma e o snoaba care sufera de luxul societatii. pentru ea esti esti jegul de sub unghie. se crede superioara fata de ceilalti. raspunsurile pe carea le-a dat ea a fost pentru un interes. nu a ajutat pe altii degeaba. vad ca sit-eul merge din nou.
Nu a intrat pe site din data de 9 decembrie, in plus, e posibil ca sa nu observe intrebarea
LisaJulie întreabă: