| gemeni6226 a întrebat:

Intrebare la care raspunsul nu va fi deloc usor din domeniul cinematografiei.Acus 20 sau cine stie citi ani am vazut un film dar nu stiu numele.Era vorba de o femeie care se culca cu un ofiter(sau mai multi?)in timp ce sotul muncea afara ea se culca cu ofiteri dar nu stiu daca din placere sau pentru bani.Stiu doar ca la un moment moare pentru ca pierde foarte multa sange, dar si spune in timp ce face dragoste ultima oara:e mult e prea mult! Cred ca e film italian dar nu jur.Cine stie rog sa-mi spuna titlul filmului.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia e promovarea curviei, se invata astia mici sa insele daca afla de film. Inseala in numar mai mare laughing

| gemeni6226 explică (pentru mgtow):

Am zis ca e un film foarte vechi si l-am vazut foarte de mult dar m-as bucura ca sa-mi poti spune ca acum merg doar filme cuminti la televizor ca l-as cumpara innapoi caci tocmai din cauza filmelor dure am renuntat la tv de mai bine de 5 ani.

| mgtow a răspuns (pentru gemeni6226):

Astia mici trag imediat ce e mai rau

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Oare, nu te referi la Podul Waterloo?
Are fix aceeasi descriere, doar că aici, femeia se sinucide, aruncându-se în fața unui camion militar.

| gemeni6226 explică (pentru floresdemayo):

O sa ma uit la trailerul filmului si o sa ti dau raspunsul.

| floresdemayo a răspuns (pentru gemeni6226):

E imposibil să nu cunoști filmul, Podul Waterloo (1942), e la fel de cunoscut ca și Casablanca.

Ei, am gasit filmul dar uite ca nu l-am vazut.O sa ma uit pare interesant, dar ceea ce caut nu asta e pentru ca in filmul a ceea ce caut ea e maritata si in mod sigur e film italian asta e film american dar multumesc frumos ca mi-ai raspuns.

Si nu numai ca e maritata dar are sifetita cam de vreo 5-8 ani si la in moment dat stau la masa cu totii sot copil amant si ea(mai mult pot fi mai putin nu )totusi l-am vazut de f mult timp.

| Yuoia a răspuns:

Nu il stiu. Dar dupa cum descrii, e o situatie din timpul razboiului, cand femeile se culcau cu ofiterii germani pentru portii de mancare. Sotii stiau si acceptau pentru ca familia sa nu moara de foame.