Aia e promovarea curviei, se invata astia mici sa insele daca afla de film. Inseala in numar mai mare
Nu il stiu. Dar dupa cum descrii, e o situatie din timpul razboiului, cand femeile se culcau cu ofiterii germani pentru portii de mancare. Sotii stiau si acceptau pentru ca familia sa nu moara de foame.
Am zis ca e un film foarte vechi si l-am vazut foarte de mult dar m-as bucura ca sa-mi poti spune ca acum merg doar filme cuminti la televizor ca l-as cumpara innapoi caci tocmai din cauza filmelor dure am renuntat la tv de mai bine de 5 ani.
Oare, nu te referi la Podul Waterloo?
Are fix aceeasi descriere, doar că aici, femeia se sinucide, aruncându-se în fața unui camion militar.
O sa ma uit la trailerul filmului si o sa ti dau raspunsul.
E imposibil să nu cunoști filmul, Podul Waterloo (1942), e la fel de cunoscut ca și Casablanca.
Ei, am gasit filmul dar uite ca nu l-am vazut.O sa ma uit pare interesant, dar ceea ce caut nu asta e pentru ca in filmul a ceea ce caut ea e maritata si in mod sigur e film italian asta e film american dar multumesc frumos ca mi-ai raspuns.
Si nu numai ca e maritata dar are sifetita cam de vreo 5-8 ani si la in moment dat stau la masa cu totii sot copil amant si ea(mai mult pot fi mai putin nu )totusi l-am vazut de f mult timp.