| LeEu a întrebat:

Iubiri Secrete sau Pariu cu Viata? Spuneti si de ce!

Răspuns Câştigător
| AnneLOve a răspuns:

Iubiri Secrete deoarece este mai interesant si intamplarile acelea le poti avea si tu in viața de zi cu zi si este mai multă acțiune. Funda?

11 răspunsuri:
| oo3 a răspuns:

Iubiri Secrete pentru ca mai de socetate de cat fata de Pariu cu viata este mai salb.

| andreeaeubwaa a răspuns:

Pariu cu viata smug dc? pai o sa-ti dau cateva motive sa nu alegi iubiri secrete : la ei se vad microfoanele in care vbb foarte clar straight face au tendita de a evita camera de filmat si multe altele pot. continua.happy dc pariu cu viata? este un film in care poti sa razi foarte des sa plangi sa simti fiecare sentiment chiar daca suna penibil ce zic acum. pareareaa mea :d funaa puppy dog eyes
?

| Soborigozaur a răspuns:

Iubiri secrete!

Pt ca este mai multa actiune in ea decat in pariu cu viata, acolo este numai despre cantat

Răspuns utilizator avertizat
| OriflameLux a răspuns:

Http://www.2in.ro/ aici iti rezolvam tema de acasa;)

| gabitza20 a răspuns (pentru oo3):

La pariu cu viata deoarece: este mai cool si ai mai multe de invatat asa zic eu parerea mea

| gabitza20 a răspuns (pentru andreeaeubwaa):

Parerea ta este adevarata si eu o aprob parerea noastrakisskiss asa zicem noi

| alinlovin4 a răspuns:

Mi-e imi place mai mult pariu cu viata deoarece mi se pare mai interesant, dar imi place si iubiri secrete dar mai putin

| Matt24 a răspuns:

Pariu cu viata pentru ca prezinta viata actuala a tinerilor si toate problemele cu care se confrunta la un moment dat, tentatiile care apar si greselile personajelor din care ai de invatat.Este un film pentru toate generatiile cu scenariu bazat pe situatii reale. Iubiri secrete e ala cu fam Maris si mafiotii? Daca da, eu zic ca nici nu se compara. O telenovela stupida(parerea mea), ieftina, din care nu ai ce invata spre deosebire de PAriu cu viata unde muzica este imbinata si adaptata pe situatii reale, la fel si coregrafia, in plus, pentru muzica si dans este nevoie de real talent.Choose wisely ^^

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Las fierbinti!

| crazyinlove a răspuns:

IUBIRI SECRETE! pentru ca e mult mai captivant mai realist nu incerca sa joace acolo un rol ca alina eremia fata aia handicapata sici ca-i maicuta si colegi ei tampiti si urati e despre cantat si e prea siropos si ...bleah si melodiile alea ...nici nu am cuvinte iubiri scerete!

Întrebări similare