Nu este problema noastra - daca se plac bine daca nu se plac iar bine - ce faci tu se numeste putin barfa
Ei bine eu nu cred ca se num barfa doar mi-am spus parerea si v-am cerut-o si pe a voastra dar asta e parerea ta. Ai dreptul la ea.
Si e cam ciudata faza cum adica barfa barfesc doua personaje?
Ai dreptul - dar iti merge mai bine in viata daca nu te uiti in curtea vecinului
Da, ai dreptate. Dar in legatura cu serialul asta chiar am devenit curioasa. Scz
Nu face nimic - era un sfat - sper sa-ti foloseasca in viata
Eu cred ca da ca altfel nu o saruta da si eu cred ca o place dar ii e rusine sa recunoascadar in ce episod a aparat-o imi zici si mie plissss!
Nici chiar aparat-o atunci, la club cand restul vbeau tampenii sh el i-a pus mainile la urechi.
Dar in sezonul 2 cred ca o sa fie cu sara ca deja a aparut trailerul sau ce o fi si o sa vina o fata noua pe nume cora care o sa vrea sa ii ia locul lui ioana
Am vazut. naspa nu imi place dar cine stie. pacat ca in trailer nu era nimic despre Ancuta, dar daca ea se indragosteste de alt baiat e OK dar tot mai bine erau ei 2...
Da, si eu la fel... Daca se indragosteste de el e bine dar daca ramane cu Bogdan si il place pe Cristi nu prea o sa-mi placa.
Da dar cred ca poate nu totusi ca in sezonul 1 zice-a ca Bogadan e prea mic pentru ea si se vedea ca nu prea il suporta
JustMeAndy întreabă:
andrey843 întreabă: