| NamPleak a întrebat:

M-am uitat la serialul umbre de pe hbo dar s-a terminat. Stie cineva un serial asemanator bun?
PS : Nu vreau sa fie ceva fantasty sau sf nu-mi place genu asta

6 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

"Umbre" e oarecum inspirat din "Ray Donovan", el vorbeste putin, e dur, umbla nebarbierit, imparte dreptate, are o fata mai mare, un baiat mai mic, o relatie complicata cu nevasta... da, s-ar putea interpreta ca "Umbre" este un "Ray Donovan" de Berceni, in care baietii rai isi scot dintii in boxa blocului si nu ca la americani, in vila pe malul oceanului.

| TortQuemado a răspuns (pentru Leocerba):

Eu am citit că e adaptat după un serial australian obscur, „Small time gangster". Numai că ăla avea alt format, un episod durează 24 de minute; și a ținut doar un sezon - 8 episoade.

A fost amuzant cu „Umbre" până a devenit enervant. În serialul ăsta am reauzit toate dumele copilăriei; practic, în „Umbre" nu există dialog, există schimburi de dume. Am renunțat pe la episodul 6 (cred), când se duce nea Puiu să se vadă cu tovarașa doctoră și aia are un comportament de ultim bagabont din Rahova.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Breaking bad e cam pe aceeasi idee

| faramatania a răspuns:

Un alt serial românesc nu, dar altele și bineînțeles mult mai bune da, cum ar fi:Gomorra: La serie (2014– /foarte bun, foarte dur, cu mafie), Gang Related (2014-),The Red Road (cu Jason Momoa) și mai poți încerca și True Detective, Power, The Killing și dacă ai timp chiar și The Sopranos (dacă nu l-ai văzut până acum)

| TortQuemado a răspuns:

Asemănător sau bun? You can't have both.

| zE3nMV a răspuns:

Nu s-a terminat seralul, incepe sez. 2 imd