Un alt serial românesc nu, dar altele și bineînțeles mult mai bune da, cum ar fi:Gomorra: La serie (2014– /foarte bun, foarte dur, cu mafie), Gang Related (2014-),The Red Road (cu Jason Momoa) și mai poți încerca și True Detective, Power, The Killing și dacă ai timp chiar și The Sopranos (dacă nu l-ai văzut până acum)
"Umbre" e oarecum inspirat din "Ray Donovan", el vorbeste putin, e dur, umbla nebarbierit, imparte dreptate, are o fata mai mare, un baiat mai mic, o relatie complicata cu nevasta... da, s-ar putea interpreta ca "Umbre" este un "Ray Donovan" de Berceni, in care baietii rai isi scot dintii in boxa blocului si nu ca la americani, in vila pe malul oceanului.
Eu am citit că e adaptat după un serial australian obscur, „Small time gangster". Numai că ăla avea alt format, un episod durează 24 de minute; și a ținut doar un sezon - 8 episoade.
A fost amuzant cu „Umbre" până a devenit enervant. În serialul ăsta am reauzit toate dumele copilăriei; practic, în „Umbre" nu există dialog, există schimburi de dume. Am renunțat pe la episodul 6 (cred), când se duce nea Puiu să se vadă cu tovarașa doctoră și aia are un comportament de ultim bagabont din Rahova.
anonim_4396 întreabă: