| qieiqpalz a întrebat:

M am uitat la ultimu trib si am obs ca ei intodeauna gasesc ceva cred eu doar pentru vizionari sau zic asa adica prima data a fost dorian cu picioru bine aia a fost real dar a fost acum cred 1 sapt cu dima si sora lui etc, acum ma uit si Ionut afla ca tac su e in coma..nu vi se pare ceva ciudat?

3 răspunsuri:
| tanasevlad91 a răspuns:

Chiar crezi porcariile alea regizate,orice emisiune tv e facuta sa atraga audienta,sunt scenaristi regizori o echipa intreaga care sta la baza bunei functionari a emisiuni,totul e regizat cu scopul de a te face pe tine ca vizionator,sa stai cat mai mult pe tv, ca ei automat sa genereze profit de pe urma ta, nu zic ca toate emisiunile, dar in cazul acestei emisiuni, crede-ma totul este regizatwinking cine e dorian? Cine e dima? Sunt doar niste scame, cu 0 carcater, care fac orice sa apara la tv, e singurul lor mod de a face baniwinking bafta

| dannyel86 a răspuns:

Filmarile s-au facut in vara. Pe 9 septembrie, tatal lui Iftimoaie a si decedat.
Eu le vad ca pe niste coincidente nefericite. Nu e exclus si ca producatorii de emisiuni sa nascoceasca situatii lacrimogene, dar la Iftimoaie nu e cazul.

| qieiqpalz explică (pentru tanasevlad91):

Dima radea in ***.dar frate dorian a fost operat nu e de gluma..ne a aratat picioru pe yotube