Eu 'mizez' pe JANE GOODALL
Inițial, m-am gândit și la Dian Fossey, dar dacă a descris-o ca fiind o persoană cu parul lung si alb, iar tânără fiind, cercetatoarea s-a retras intr-o rezervatie naturala tip jungla, gândul m-a dus automat la Jane Goodall, nu la Dian Fossey.
O specie de gorile evoluate, spui. Asta este o aberatie, in mai multe moduri. Gorilele sunt o singura specie. Chiar daca exista trei subspecii. Diferenta dintre specie si subspecie este imensa. Toate subspeciile de gorila sunt la fel de evoluate, ca si toate speciile de maimute mari, ca si toate speciile de mamifere. Fiecare specie e adaptata la mediu si modul ei de viata, toate au evoluat si evolueaza in vederea acestei adaptari. Nici Gorila de munte nu e mai evoluata, decat oricare alt mamifer. Cercetatoarea de care intrebi se numeste Dian Fossey.
Dian Fossey, dar exista multe similitudini cu viata lui Jane Goodall.
Jane Goodall sa fie. A studiat cimpanzeii, nu gorilele; dar important nu e asta, ci sa fie persoana la care se gandeste user-ul. Ai dreptate, Dian Fossey nu purta parul alb, si nici foarte lung.
Aoleu, m-ai lăsat fără cuvinte.
Ai răspuns unui user: "e bine sa nu discuti despre subiecte despre care nu stii nimic, pentru ca poti avea ghinion cat de curand"
La ce ghinion te referi?
Mă simt de parcă am venit eu din junglă, in lumea oamenilor, și nu știu nimic despre ce se petrece aici.