| smihai23 a întrebat:

Mă uit de ceva zile la The Originals, și după ce am văzut ep. 16, am rămas cu o viziune proastă asupra serialului, deoarece nu au precizat nicăieri perioada aia de ani in care Hope a fost născută, Davina luată din nou, adăugați alți actori, etc. Am omis eu ceva, sau să continui?

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Continuua sa te uiti, garantez va merita happy eu l-am vazut pe tot. Nu dau spoiler, doar uitete vei ramane placut surprins.

| smihai23 explică (pentru Liviu):

Continui, fiindcă ador personajele, doar că eram nedumerit în legătură cu "saltul" ăla de timp.

| Crina141 a răspuns:

Daca te uitai mai întâi la The vampire diaries intelegeai mai bine the originals, dar mna

| Crina141 a răspuns:

Daca te uitai mai întâi la The vampire diaries intelegeai mai bine the originals, dar mna si după the originals te uiți în toamna asta că începe serialul the legacies că toate trei sunt că o trilologie

| smihai23 explică (pentru Crina141):

Am văzut și The Vampire Diarieswinking. Dar nimeni nu mi-a răspuns la intrebare.

| Crina141 a răspuns (pentru smihai23):

Ai văzut până la sfârșit tvd că din câte știu arată în el de davina, și o parte din viața lui Hope dar nu cand sa născut hope se naște parca după sez 3, nu mai știu fix când, eu am terminat ambele seriale

| smihai23 explică (pentru Crina141):

Nu-mi aduc aminte de asta, dar mă rog. Ideea era următoarea: În ep. 16 din TO, sez 1, Hope nu era nascuta, apoi in ep. 17 se născuse, iar in episodul 18 Hayley era din nou insarcinata cu ea. Despre asta vorbeam, că nu avea sens ce se intampla. Nvm, o sa continui oricum.