| Lostlyric a întrebat:

Mai este putin pana la sfarsitul anului... contabil.
Filme/seriale vazute in 2018 ( nu ma refer musai la filme iesite anul acesta, ci cele urmarite anul acesta)? Pareri, opinii? Ce adaugati pe lista de vizionare pana la sfarsitul anului?

Răspuns Câştigător
| JackR a răspuns:

"Maniac"... good stuff!winking Neasteptat de bine facut, avand in vedere pleiada de staruri de categorie "A" din distributie. Asta, avand in vedere dezamagirile de anul asta (nume mari, in filme proaste):
- "Siberia" - Keanu Reeves, departe rau de ceea ce poate.
- "Book Club" - Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen si Mary Steenburgen, plus Andy Garcia, Richard Dreyfess si Don Johnson, fiecare cu merite mari in industria asta, s-au complacut intr-un film de duzina, pe care il vezi pe derulare rapida si il uiti si mai repede.
- "Ocean's 8" - no comments!
- "Hotel Artemis" - Jodie Foster... in this thing. Really?! Despre Jeff Goldblum, nu comentez, este in nota cabotina in care s-a cantonat in ultimii ani, desi este un actor care promitea mult si multe!

Singurul film din 2018 care mi-a atras atentia (desi subiectul este comun) a fost "Beirut". Impecabil facut si, mai ales, jucat: Jon Hamm si Rosamund Pike, exceptionali!

Noroc cu o prietena draga, care mi-a "amintit" ca exista si filme mari, care pot fi revazute de nenumarate ori, cu aceeasi placere! happy

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filme scoase anul ăsta, n-am văzut (aproape) nimic bun. Absolut nimic. Aștept să apară Shoplifters și Bohemian Rhapsody, dar n-am cine știe ce așteptări.
Singurul film acceptabil de anul ăsta a avut premiera vinerilaughing ''Îmi este indiferent dacă vom intra în istorie ca niște barbari''.
În rest, am văzut peste 100 de filme anul ăsta, mai mult cinematograf sovietic, japonez și italian, și putin din noul val francez. Ultimul cu adevărat bun pe care l-am văzut cred că e Amarcord. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și contradicția dintre aproape și absolut e făcută din cauza că nu voiam să menționez filmul lui Jude, dar m-am răzgândit și n-am editat tot bine, treci peste. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filme:

Skyscraper (2018)
Ocean's 8 (2018)
Upgrade (2018)
Destination Wedding (2018)
Tag (2018)
Hereditary (2018)
To All The Boys I've Loved Before (2018)
Adrift (2018)
I Feel Pretty (2018)
Truth or Dare (2018)
Creed (2015)
Life of the Party (2018)
Coco (2017)
It (2017)
The Commuter (2018)
Deadpool (2016) sau Deadpool 2 (2018)
Summer of 84 (2018)
The Fate of the Furios (2017)
Suicide Squad (2016)
The Meg (2018)
The Nun (2018) - A FOST FILMAT
IN ROMANIA
A Simple Favor (2018)
Happy Death Day (2017)
A Haunted House (2013) sau A Haunted House 2 (2014)

Seriale:
The Good Doctor (2017; Drama; 2 sezoane)
Game of Thrones (2011; Acțiune; 7 sezoane)
The Big Bang Theory (2007; celebritati; 12 sezoane)
The First(2018; Sci-Fi; 1 sezon)
Suits (2011; Drama; 8 sezoane)
Insatiable (2018; Thriller; 1 sezon)
Young Sheldon (2017; Comedie; 2 sezoane)

| Lostlyric explică (pentru anonim_4396):

Te-a impresionat ceva din repertoriul japonezilor? Curiozitatea mea incepe cu Harakiri (1962), pe care l-am urmarit alaltaieri si cred ca am prins gustul filmelor japoneze. Ai avea ceva recomandari?

Lista mare. Majoritatea, prea noi pentru mintea mea. Thumbs up pentru Coco si Suits.
Si cum detin si o mica jucarie numita Netflix, ma tot gandeam sa adaug pe lista mea To All The Boys I've Loved Before (2018) doar asa, de curiozitate. Mult prea multe barfe despre el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lostlyric):

Pot scrie până mâine...laughing)
Părerea mea: japonezii au cel mai bun cinematograf, inegalabil.
Poți continua cu cele 10 ore de Ningen no Joken, tot de la Kobayashi.
De la Kurosawa poți vedea aproape tot, în afara de August no rapusodi, nu am văzut vreun film modest de la el. Rashomon, Akahige și Yume sunt favoritele mele.
Gembaku no ko - nici n-am cuvinte.
Unul din favoritele mele, deși nu cred că-l privește oricine: Hadaka no Shima
Balada din Narayama, sunt 2 variante, ambele la fel de bune.
Și unul mai nou, ca să închei: Hotaru no haka.

anonim_4396

Îmi permit și eu să întreb: e măcar un film bun pe Netflix?

| LoveSleep a răspuns:

"3%" și "La casa de papel", pe care l-am tot amânat, au fost cele mai bune, ambele sunt seriale. Filme am văzut destule, dar nu-mi amintesc chiar nimic bun. Seriale ți-aș putea spune toată ziua.
Dar vreau și eu câteva, dacă ai văzut ceva bun, chiar nu știu ce aș mai putea vedea.

| homosapiens a răspuns:

Am vazut azi Brothers (2009) si am plaaaans.

| gabicoo a răspuns:

Maze Runner 3

| Sn4k3 a răspuns:

The Nun - chiar daca nu e la fel de bun pe cat ma asteptam
Tag
Gringo
The Commuter
Den of Thieves
The Cloverfield Paradox
Baby Driver
Focus
War Dogs
Source Code
The Mountain Between Us
Devil's Pass
Crime on Orient Express
American Assasin
Kingsman 1, 2
Creep 1, 2
Hitman's Bodyguard
Sherlock Holmes 1, 2

Seriale:
Wolf Creek - facut dupa film
Blacklist
Jack Ryan
Suits
Prison Break
TWD
Lethal Weapon
Taken

Filme la care mai vreau sa ma uit:
Equalizer 2
Sicario 1, 2
Creed 2
Hotel Artemis
Halloween
Hereditary
Predator

Ba, nu prea. Netflix-ul, cel putin in tara noastra, cel putin deocamdata, e bun pentru filme documentare. Au in grila si cateva filme de Oscar, dar nu mai vechi de anii '80. Stau bine si la seriale. Daca esti fan seriale, documentare si stand-up, merge. Dar pentru filme, nu merita inca. Sper sa-si mai imbogateasca grila.

anonim_4396

Deci știu de ce nu-l cumpărlaughing

| Lostlyric explică (pentru LoveSleep):

Nu stiu daca te refereai la seriale, dar anul asta am urmarit doar doua, unul incomplet: Dexter si Peaky Blinders, care mi-au placut mult. Si am vazut in ultimele doua saptamani ca fac reclama pe Netflix la Maniac si, dupa ce am vazut plot-ul, subiectul imi suna promitator si fascinant.
Filme...ah...am facut multe revizionari anul asta. Nu m-au incantat filmele noi, desi, unul de care nu auzisem, si recent, iar americanii nu au facut mare fas cu el, insa merita vizionat: Gifted (2017).
La Casa de Papel suna a un serial pe care l-as urmari.
Uite aici ce am avut timp sa vad pana acum in materie de filme (cum spuneam, majoritatea sunt revizionari)
https://www.imdb.com/list/ls029938636/

| syd a răspuns:

­­­stalker
pe lista de revizionare adaug tot stalker

si ca sa raspund, anul asta am vazut si mi-au placut the seventh seal (det sjunde inseglet), come and see (idi i smotri), intr-o oarece masura the 400 blows (les quatre cents coups) si niste scurtmetraje suprarealiste ca exercitii mintale.
m-as uita la: https://youtu.be/oK-2_OsBe0s
am s-o fac cand voi gasi starea (si poate compania) potrivite.

NOname
| NOname a răspuns (pentru JackR):

Mersi pentru Beirut, JackR! M-a convins să-l văd...chiar în seara asta, probabil.

NOname
| NOname a răspuns:

Anul acesta am văzut multe filme, Lostlyric, dar cele care ar merita menționate și revăzute, cred, ar fi Elephant Song (2014), Carnage: Swallowing the Past (2017), La montaña sagrada (1973), Beatriz at Dinner (2017), Head Full of Honey (2014), Teströl és lélekröl (2017), Call Me by Your Name (2017), Non ti muovere (2004), Paterson (2016), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017), The Florida Project (2017), Lucía y el sexo (2001), Perfetti sconosciuti (2016), Heaven (2002) și Gypsy, Patrick Melrose și Waco din categoria serialelor.

Cred că o să tot trec pe aici zilele astea, când am chef să culeg idei de filme nevăzute și cu potențial. Mulțam!

| Exilee a răspuns (pentru NOname):

Mi ar surade ideea sa vedem si noi un film. Si am asa o sampanie Moet pe care o pastrez pentru ocazii. Mie imi convine, dar vreau sa ti aud parerea.

Întrebări similare