| Anna0111 a întrebat:

Maine dimineata la ora 4 va apărea primul episod din GOT pe HBO in premiera apoi la 20:00 tot maine. Eu nu am răbdare sa astept asa ca ma voi trezi cu noaptea in cap laughing intrebarea este de ce îl bagă in modul asta și nu îl bagă direct fără premiera ca sa îl poată vedea toată lumea când vrea? Ca doar de aia plătim abonamentul

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Ce "subtitrare"? Mi-e rau! rolling on the floor

Pentru ca fusul orar, Anna0111. happy
Fiind o premiera mondiala, dupa cum iti spune si termenul in sine, lansarea se face simultan, in toate tarile unde functioneaza HBO...dar la ora din SUA.
Asta in Romania, "cade" la 4 dimineata.
Gandeste-te ca e ca un meci, si nu cred ca ar vrea nimeni sa vada un meci...la 20 de ore dupa ce acesta s-a consumat.
Mai retine un "aspect', deloc de neglijat. big grin
Cand HBO, Showtime, AMC sau oricare retea din SUA cu statii in Europa si in lume termina sezonul x al serialului y, dureaza niste saptamani, pana trimit copiile catre statiile respective, unde se face traducerea si adaptarea lor, deci se cheama ca eu, cetatean SUA, astept dupa tine si dupa restul lumii, in cazul sistemului de premiera mondiala.
Ce crezi acum?
Mai platesti abonamentul "degeaba", ca sa vezi un episod, IN ACELASI TIMP cu un ins din New-York, si in acelasi timp cu un nene din Londra sau Bombay?
Sau ar fi mai buna modalitatea in care il vad eu primul, si tu, si restul, dupa 2-3 saptamani? big grin
Think...
Vrei si un al treilea motiv al sistemului de premiera mondiala?
Pirateria, infinit mai scazuta la acest model.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca trebuie subtitrat in limba romana

| Anna0111 explică (pentru Darkmagic):

Hai ca m-ai lămurit, mersi!

| Thecurious a răspuns (pentru Darkmagic):

Nu cred ca in India, Game of Thrones e un serial popular.
Ma insel?