Eu l-am vazut o telenovela siropoasa inca din trailer de aia nu m-am uitat la el la fel si vampire diaries kitsch
De obicei toate serialele care au longevitate mare ajung la un punct unde nu își mai au rostul. Așa cum a fost cu supernatural, prison break și câte și mai câte. La început primele sezoane au potențial uriaș pe urma pierdere de vreme. Deci nu cred ca ți se pare
Înainte era decent, acum pare că chiar slăbit-o rău, adică nici plotul supranatural nu prea mai are sens, ceea ce mai salvează cât de cât serialul e partea cu cazurile de poliție. În orice caz, am citit și o parte din benzile desenate pe care se bazează serialul, în benzi acolo Lucifer chiar e diavolul, adică are aceea tărie de caracter, dar în serial personajul mi se pare irelatabil, spre exemplu Matt Ryan la transpus foarte bine pe Constantine pe ecran și asta se vede, atât în serialul John Constantine care a avut doar sezonul de debut, cât și LoT.
Din cauza faptului că odată ce exploatezi anumite idei, și după le repeți în altă formă, își pierd farmecul.
Aveam dirigenție, iar profa ne-a zis ceva legat de cât de cool e serialul și ne-a pus episodul pilot, dar nu m-a prins serialul, cât m-a prins decolteu ei.
Nu auzi că nu era atent că se uită la sânii profei?
De unde vrei să știe de ce le-a pus prison break?
Eu am văzut de la început lucifer și mi-a plăcut. Despre ultimul sezon nu pot spune nimic pentru ca încă nu am început sa ma uit.
Asta e directia pe care au luat-o din pacate, dar si din lipsa de idei. Multe fillere si actiune pe final cel mai probabil (si aia vai de ea). Era cu potential serialul, dar e greu cand n-ai idee ce vrei sa faci, nici buget prea mare si trebuie sa te intinzi pe multe episoade.