| beebbe23 a întrebat:

Niste seriale faine? Doar ce am terminat supernatural, si vreau sa ma uit la ceva rolling on the floor

13 răspunsuri:
| Suleyman a răspuns:

Serialul Tanar si nelinistit.

| RedHots a răspuns:

Game of Thrones neaparat, Breaking Bad, Anatomia lui Grey sau Dr. House daca te atrage medicina desi nu e vorba doar despre asta.
Daca vrei de comedie: The Middle, Suburgatory, How i met your mother este legendar.

| Golanash87 a răspuns:

Spartacus, prison break

| davidrcv a răspuns:

Familia Heck

| faramatania a răspuns:

Merlin
Game Of Thrones
Arrow
The Walking Dead
Lost
TVD
The Originals
Teen Wolf
True Blood

| OnuOnulică a răspuns:

Bună

Dacă vrei să te uiți la seriale faine eu îți recomand Teen Wolf, Being Human, The Vampires Diares, The Originals.

O zi bună!

| grasuN a răspuns:

Modern family, boardwalk empire, castle, dexter, white collar

| Maryaa15 a răspuns:

The Vampire Diaries clar :*! Merita vazut, e superb. Si eu ma uit la Supernatural smug
P.S: Sper ca nu e prea tarziu rasp meu happy

| beebbe23 explică (pentru Maryaa15):

Nu. Chiar deloc. Am o lista cu toate serialele la care trebuie sa ma uit. Si TVD, l-am vazut de multa vreme. Sunt la zi cu el

| Maryaa15 a răspuns (pentru beebbe23):

Aaa, imi pare rau ca nu te*am ajutat sad! O lista? suna destul de bine laughing Trebuie sa-mi fac si eu. laughing La ce seriale te-ai mai uitat sau te uiti? big grin

Ma uit la Ghost Whispere. Si m-am uitat la: Grey's Anatomy, Pretty Little Liars, TVD, Teen wolf, House M.D., Supernatural, Ravenswood, The Originals, Prison break si ma uitam si la The secret circle, doar ca amuitat episodul la care am ramas si nu m-am mai uitat

| Maryaa15 a răspuns (pentru beebbe23):

O lista destul de lunga laughing Eu la : TVD, To, Pll, Supernatural si The Secret Circle dar numai la 10 episoade laughing nu mi-a prea placut laughing

Stiu, nu a fost foarte wow Tsc