Stranger Things
Vikings
The Expanse
Taboo
Daredevil
Heroes
Almost Human
Humans
Marco Polo
Californication
Mr. Robot
Westworld
Mad Men
Uite un serial nou>>Medici: Masters of Florence. E cu actorul care l-a jucat pe Robb în Got.
Sherlock, Doctor Who, Lucifer, Young Pope, Supernatural, Teen Wolf, Doctor House, Dexter, Hannibal, etc.
Lucifer m-am uitat la 4-5 episoade si mi se parea doar un serial politist prost unde singurul lucru wow era personajul principal si faptul ca wow el e diavolul.
La doctor who si doctor house am vazut cred ca doar primul episod pentru ca efectiv m-am plicisit si nu vreau sa pierd timp cu-n serial care nu ma prinde din prima.
Sherlock sa fiu sincera nu l-am incercat dar se uita mama si stiu ca e tot politist si nu ma atrag genul asta. Imi plac doar cartile politiste, serialele le urasc, ma plictisesc groaznic.
Din Dexter am vazut 3 episoade si m-am plictisit.
Am incercat si the mentalist tot asa m-am plictisit
Am incercat lie to me si desi mi se pare interesanta ideea m-am plictisit.
Din teen wolf am vazut primul sezon mai mult pentru Dylan O`brien dar deja mi se scarbise
Ma prinde foarte greu un serial. Am observat ca-n general ma prind cele intamplate in medii prietenoase gen casa-liceu si care se cam invart in jurul vietii de zi cu zi si a familiei idk. Am un gust mai ciudat la seriale
Sense8, Stranger Things, Boys over flowers, Fargo, You`re The Worst, Penny Dreadful.
Nu m-au atras niciunul
Suits ai incercat?
Da. Nici ala n-a avut succes.
The 100 este super, sunt cu el la zi si este singurul serial pe care l as lua de la capat.
Pretty Little liars trebuie sa incerci. E un serial zic eu complex. Mai sunt si: The Vampire Diaries, The Originals, Once upon a time
Am incercat PLL, am vazut primul sezon si mi se parea ca trag prea rau de poveste si devine totul prea fortat.
The vampire diaries l-am vazut
The originals nu m-a atras
Si la once upon a time nu-mi place povestea.
The vampire diaries. the originals sunt niste seriale pe care eu le urmaresc cu vampiri! ps. sper ca am fost de ajutor!