| Adry05 a întrebat:

Niste seriale?
Pentru seriale prefer in general teme mai usoare sa zic asa. Nu-mi plac cele cu mafie, politiste etc dar nici comediile lame fara alt fel de esenta
Ca exemple de seriale pe care le-am urmarit cu drag: Game of thrones, gossip girl, 13 reasons why, Bates motel
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| CdeMetal a răspuns:

Stranger Things
Vikings
The Expanse
Taboo
Daredevil
Heroes
Almost Human
Humans
Marco Polo
Californication
Mr. Robot
Westworld
Mad Men

23 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Uite un serial nou>>Medici: Masters of Florence. E cu actorul care l-a jucat pe Robb în Got.

| SG1995 a răspuns:

Sherlock, Doctor Who, Lucifer, Young Pope, Supernatural, Teen Wolf, Doctor House, Dexter, Hannibal, etc.

| Adry05 explică (pentru SG1995):

Le-am vazut/incercat

| SG1995 a răspuns (pentru Adry05):

Pe toate?

Da. Doar Hannibal si Supernatural mi-au placut

Wow, Supernatural mi-a plăcut și mie, Hannibal așa din priviri, dar în schimb Sherlock, Lucifer, Who, House toate m-au atras din cauza persoanjelor genial construite.

Lucifer m-am uitat la 4-5 episoade si mi se parea doar un serial politist prost unde singurul lucru wow era personajul principal si faptul ca wow el e diavolul. laughing
La doctor who si doctor house am vazut cred ca doar primul episod pentru ca efectiv m-am plicisit si nu vreau sa pierd timp cu-n serial care nu ma prinde din prima.
Sherlock sa fiu sincera nu l-am incercat dar se uita mama si stiu ca e tot politist si nu ma atrag genul asta. Imi plac doar cartile politiste, serialele le urasc, ma plictisesc groaznic.
Din Dexter am vazut 3 episoade si m-am plictisit. laughing
Am incercat si the mentalist tot asa m-am plictisit
Am incercat lie to me si desi mi se pare interesanta ideea m-am plictisit.
Din teen wolf am vazut primul sezon mai mult pentru Dylan O`brien dar deja mi se scarbise laughing
Ma prinde foarte greu un serial. Am observat ca-n general ma prind cele intamplate in medii prietenoase gen casa-liceu si care se cam invart in jurul vietii de zi cu zi si a familiei idk. Am un gust mai ciudat la seriale laughing

Dacă maică-ta se uită la Sherlock are gusturi bune. laughing
By the way cum Doamne iartă-mă Doctor Who să fie plictisitor? rolling on the floor

Pur si simplu pe mine m-a plictisit. laughing

| WaterDrop a răspuns:

Sense8, Stranger Things, Boys over flowers, Fargo, You`re The Worst, Penny Dreadful.

| Camuflaj2017x a răspuns:

Prison break e cu o tema destul de usoara, si lost la fel.

| Adry05 explică (pentru Camuflaj2017x):

Nu m-au atras niciunul laughing

| Camuflaj2017x a răspuns (pentru Adry05):

Suits ai incercat?

| Adry05 explică (pentru Camuflaj2017x):

Da. Nici ala n-a avut succes. laughing

| elenamaria11021 a răspuns:

The 100 este super, sunt cu el la zi si este singurul serial pe care l as lua de la capat.

| copilaroasa2k17 a răspuns:

Pretty Little liars trebuie sa incerci. E un serial zic eu complex. Mai sunt si: The Vampire Diaries, The Originals, Once upon a time

| Adry05 explică (pentru copilaroasa2k17):

Am incercat PLL, am vazut primul sezon si mi se parea ca trag prea rau de poveste si devine totul prea fortat.
The vampire diaries l-am vazut
The originals nu m-a atras
Si la once upon a time nu-mi place povestea.

| Ariana12321 a răspuns:

Vikings, the 100, orphan black, riverdale, empire, the royals, scream

| Mihaela_Anna_1997 a răspuns:

The vampire diaries. the originals sunt niste seriale pe care eu le urmaresc cu vampiri! ps. sper ca am fost de ajutor!

| Ana0127 a răspuns:

Riverdale. laughing

| Adry05 explică (pentru Ana0127):

Ma uit la el chiar acum din lipsa dar nu pot sa zic ca ma atrage foarte mult. laughing

| Ana0127 a răspuns (pentru Adry05):

O să-ți placă. o să vezi. Devine din ce în ce mai interesant.

| Adry05 explică (pentru Ana0127):

Cand? laughing Sunt la episodul 5 si m-au atras mai multe primele 3.