Stranger Things
Vikings
The Expanse
Taboo
Daredevil
Heroes
Almost Human
Humans
Marco Polo
Californication
Mr. Robot
Westworld
Mad Men
Sherlock, Doctor Who, Lucifer, Young Pope, Supernatural, Teen Wolf, Doctor House, Dexter, Hannibal, etc.
Pretty Little liars trebuie sa incerci. E un serial zic eu complex. Mai sunt si: The Vampire Diaries, The Originals, Once upon a time
Lucifer m-am uitat la 4-5 episoade si mi se parea doar un serial politist prost unde singurul lucru wow era personajul principal si faptul ca wow el e diavolul.
La doctor who si doctor house am vazut cred ca doar primul episod pentru ca efectiv m-am plicisit si nu vreau sa pierd timp cu-n serial care nu ma prinde din prima.
Sherlock sa fiu sincera nu l-am incercat dar se uita mama si stiu ca e tot politist si nu ma atrag genul asta. Imi plac doar cartile politiste, serialele le urasc, ma plictisesc groaznic.
Din Dexter am vazut 3 episoade si m-am plictisit.
Am incercat si the mentalist tot asa m-am plictisit
Am incercat lie to me si desi mi se pare interesanta ideea m-am plictisit.
Din teen wolf am vazut primul sezon mai mult pentru Dylan O`brien dar deja mi se scarbise
Ma prinde foarte greu un serial. Am observat ca-n general ma prind cele intamplate in medii prietenoase gen casa-liceu si care se cam invart in jurul vietii de zi cu zi si a familiei idk. Am un gust mai ciudat la seriale
Am incercat PLL, am vazut primul sezon si mi se parea ca trag prea rau de poveste si devine totul prea fortat.
The vampire diaries l-am vazut
The originals nu m-a atras
Si la once upon a time nu-mi place povestea.
Uite un serial nou>>Medici: Masters of Florence. E cu actorul care l-a jucat pe Robb în Got.
The vampire diaries. the originals sunt niste seriale pe care eu le urmaresc cu vampiri! ps. sper ca am fost de ajutor!
Sense8, Stranger Things, Boys over flowers, Fargo, You`re The Worst, Penny Dreadful.
The 100 este super, sunt cu el la zi si este singurul serial pe care l as lua de la capat.