| nuintelegyzyz a întrebat:

Noi romanii nu avem filme s f si horror doar unul intrebarea e de ce?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Mda, ai uitat sa mai intrebi de ce e apa uda?
Pentru ca nu are cine sa faca astfel de filme, nu vezi ca si celelalte filme care sunt facute sunt de toata jena? Iar romanii acorda note mari pe imdb ca sa-i creasca valoarea, sa parem ca ne pricepem si noi la filme cand colo... hai sa nu mai zic!
De aceea cand vezi un film romanesc cu nota mare, sa nu te increzi in acea nota, mai bine uita-te la tom si jery daca nu ai altceva laughing

| Simpatic a răspuns:

Daca te uiti la cine produce si cine joaca in filmele romanesti actuale o sa intelegi de ce!
Nu zic de absolut toate filmele, ci ma refer la acele filme romanesti in care joaca manelisti, vedete de carton si altii asemenea, joaca oricine dar numai actori adevarati nu!
Nu confunda cinematografia romaneasca cu cea din SUA unde nu doar ca este "sport national" dar acolo au si oameni capabili dar si bugete pe masura, caci in final bugetul si finantarea unui film fac ca acel proiect sa fie realizabil!

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Oare de ce? Pentru ca in Romania prinde comedia stii de ce? Ca Romania e plina de martalogi de astia care n-au realizat nimic in viata care singura lor realizare e ca n-au murit rolling on the floor si filmele de comedie arata ''niste prosti mai mari decat astia care se uita'' si astia care se uita se simt si ei bine in sinea lor ca exista prosti mai mari, de aia se si uita.De ce crezi ca se uita atatia romanasi la las fierbinti? Pentru ca e un **** de serial facut pentru pleava societatii care arata fix pleava societatii de asta se uita romanu de rand.

| relian a răspuns:

Comedie Fantastica (1975), Galax omul papausa (1984), Povestea dragostei. Cam genu asta de filme SF au romanii, adică de la slabe în jos laughing.Dar nu-i nimic rău, nici alții nu stau mai bine, așa ca nu trebuie sa ne miram de ce nu suntem buni la făcut filme. Dar, la ce oare suntem buni noi romanii? La filme, am stat binișor pe vremea comuniștilor, după sa destrămat șandramaua de tot, acu suntem cam praf la capitolul asta.

| nuintelegyzyz explică (pentru lpavel):

Stiu ce zici, in afara de capra cu trei iezi sunt prafi rau, dar si ala e fain adica asa ca e de la noi, sa fim seriosi sunt multe slahsere mult mai bune, nightmare on elm street un exemplu.

| nuintelegyzyz explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Numai seriale proaste prind la public la noi, sa fim seriosi si umbre nu am vazut, dar come on, nu e la nivelul ala de boardwalk empire, de sopranos.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru nuintelegyzyz):

Pai asta zic, eu sincer daca as avea puterea financiara, sau sa am cat de cat cunostinte in domeniu as luat 7-8 tineri pe care nu ii stie nimeni dar as face un serial calumea ma frate, sau un horror ceva ce nu se vede in romanica, nu niste seriale de rahat de comedie cu glume si ragaieli pe care sa le inteleaga orice roman cu neuronii pe minus, sau seriale de dragoste de cacao copii 1/1 cu cele turcesti.Am vazut ca scot astia pe 1 martie sua ceva de genu, un film despre generatia de aur, macar vedem dracu ceva diferit, ca de comedii de 2 lei sau de filme facute cu toti agaricii doar pentru ca sunt ''celebrii' adica pripasi de astia placuti de toate v1rginele ne-am saturat.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru nuintelegyzyz):

Ce sopranos ma frate =) ca la noi daca se face un film pe mafioteala sau smecherie de fapt scriptu e despre niste agarici care stau in fata blocului si sparg seminte care scot un pistol la stou din buzunar si incep sa se injure si sa zica ba te tai, ca asta e bugetu, in alte tari smecherie e ca ai bani, nu ca esti tare in clanta

| nuintelegyzyz explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Nu numai bani, dar au si talent actoricesc pai il comparam pe relu din umbre cu tony sopranos? sau cu dexter?

| siriusblack98 a răspuns:

Pentru ca ne lipseste bugetul, oamenii capabili, interesul pentru cinematografie + imaginatia pentru un scenariu cu adevarat bun. Tu ai vazut cat de cringe si lame sunt serialele si filmele romanesti din ultimii ani? Se zbarleste pielea pe mine numai cand vad interpretarea aia de zici ca sunt copii de gradinita pusi pe scena la serbare sa spuna o poezie in fata parintilor. Singurele chestii la care ne pricepem sa strangem audienta sunt parodiile.

Întrebări similare