Storyline interesant dar la partea despre horror sunt de acord cu tine. Daca il vezi noaptea poate e o scena sau doua putin mai asa in rest...
Nici eu nu înțeleg de ce „Salo" ți se pare horror, dacă e până acolo.
Lămurește-mă și poate discutăm despre filmele de mai sus, dacă ții neapărat.
Pentru mine horror nu inseamna doar fantome, zombi, vampiri monstri sau alte ciudatenii. Salo este un film care arata pana unde poate sa coboare mizeria umana, la ce atrocitati se poate ajunge. Atat tortura psihica cat si cea fizica a celor 16 adolescenti socheaza, dar poate ce socheaza cel mai mult la acest film este mintea bolnava a celor 4 personaje masculine principale si a celor 3 prostituate. Finalul te lasa frustrat prin fapul ca nu o sa aflii niciodata soarta celorlalti prizionieri si poate nu se va afla niciodata de cele intamplate in micul castel, iar vinovatii o sa se mai poata bucura si de alte victime. E suficient?
Da, e suficient.
Așa cum tu ai inventat o nouă definiție pentru genul „horror" (pentru că filmul nu aparține genului nici pe față, nici pe spate), pe același principiu au mers si cei care au considerat că „Drag me to hell" e înfricoșător. Și totuși, ei sunt ceva mai aproape de adevăr, filmul făcând, într-adevăr, parte din categorie.
Caracterele difera, fizicu difera, fetele difera, oameni difera, parerile difera. Succes!
Eu am considerat filmul Salo un horror, deoarece este putin cam exagerat in tortura si macabru ca sa il consider o drama sau un thriller, dar poate cunostintele tale in cinematografie le depasesc pe ale mele, nu ma supar cand cineva care se pricepe ma bine ca si mine ma corecteaza. Totusi inca nu ai raspuns la intrebarea mea...
Acum că îmi recitesc răspunsul, îmi dau seama că am fost cam arogantă. Nu asta a fost intenția mea, sincer. Te-am remarcat de ceva timp și am fost pur și simplu curioasă de părerea ta.
Cât despre întrebare în sine, consider că „Drag me to hell" e un horror decent (nu pe gustul meu, din păcate). Nu poți să judeci oamenii în funcție de preferințe sau temeri. Ce ai crede despre mine dacă ți-aș spune că nici capodopera lui Pasolini nu m-a șocat?
Seară faină.
Eu sincer cred ca filmul este interesant, putin "horror", insa, precum zici si tu, sunt filme precum Ringu sau altele care sunt mult mai infricosatoare decat acesta.
Sincer, pentru mine Drag me to hell este o comedie pentru horror pe o scara de la 1 la 10 ar primi 2 in cel mai bun caz
AleMaria18 întreabă:
LisaJulie întreabă: