Cu propagande de indobitocire a populatiei sau fara?
Alea facute de Netflix sunt cam toate cu propagande, mai nou si HBO s-a transformat in mizerie woke de cand a fost cumparat de Discovery.
Mayor of kingstown singurul serial bun pe care l-am vazut recent, poate si Reacher.
Reacher S1+S2, pentru a treia mai avem de asteptat. Tulsa King, S1 si S2 e in derulare acum. Altceva nu imi pica acum.
"Cel mai bun" e destul de subiectiv, depinde de gusturile fiecăruia.
Personal, urmăresc (din nou) Castle, CSI și Stargate SG1
De The Penguin(care e un serial HBO) ce părere ai?
Bătălia finală se va da între Oz Cobb(un bărbat obez cu handicap fizic) și Sofia Gigante(o femeie scundă cu tulburări psihice), ambele personaje prezentate ca fiind invincibile în ciuda dezavantajelor pe care le au. Mulți ar considera asta ca fiind woke, nu?
Și totuși serialul are un scor foarte mare pe IMDb, mie-mi place serialul foarte mult.
Nu suna a woke dar probabil sa fie, nu stiu n-am vazut serialul.
TimberWolf a recomandat serialul Mayor of Kingstown, un serial la care m-am uitat și eu și pot să confirm că e într-adevăr bun.
Jeremy Renner(Hawkeye) joacă în el și are deja 3 sezoane, deci ai avea cu ce să-ți umpli timpul dacă vrei.
Dacă momentan n-ai la ce să te uiți, apucă-te de Mayor of Kingstown că n-o să regreți.
Chestii la care as vrea sa ma uit sunt destule, cum ar fi Banshee. Seria 2 la Tulsa King, si tot inainte. Timpul e o problema.
Pinguinul e cel mai bun la ora actuală, incontestabil.Pe un loc doi aș pune Agatha all along. Dacă ești un fan Marvel, sigur îți va placea, dacă nu trebuie să fi văzut câteva seriale, filme Marvel care fac legătura pentru a-l înțelege( Măcar Wandavision și Doctor Strange ambele). Casa dragonului cred că ai văzut, dacă nu trebuie pentru că e bestial.În genul ăsta fantasy merită văzut și Rings of power, chiar dacă mulți îl critică pentru că a adus multe schimbări poveștii originale.
Supremejordannike2004 întreabă: