Niciodata se pare, din pacate.
S-a inchis dupa 3 sezoane.Singura posibilitate ar fi sa se reuneasca si sa se apuce de filmari.Dar ca sa poti filma trebuie sa ai deja episoadele scrise ca actritele doar sa invete textul.Le poti urmari pe fetele din H2O si in alte filme si seriale cauta pe wikipedia si vei gasi.Bafta!
Da dar am auzit de la cineva ca se filmeaza deja si ca va aparea si emma, la inceput emma si bella vor fi geloase una pe cealalta iar din cele din urma vor deveni prietene bune si va aparea si un baiat nou de care Riki se va indragosti de el dar el o place pe emma iar la sfarsit cuplurile vor fi: Will si Bella, Lewis si Cleo, Emma si Jacke si Riki va ramane singura pentru ca nu putea alege dintre Zein si Jacke; Cam asta am inteles eu dar nu prea stiu cand se va difuza
Nu cred.Cleo si Emma tocmai au terminat de filmat pentru The Vampire Diaries...Au zis si ele in niste interviuri ca e putin probabil sa se mai filmeze.
Buna
Deci va fi exista sezonul 4, dar inca nu stiu cand in orce caz NU f.curand.
Chestia cu Jake este de pe fan-clubul meu cu H2o. este doar o poveste create de mine!
Chestia ca Bella & Emma se v-or certa am citit de pe un site ca asa se va intampla in sezonul 4.
De fapt o sa fie dar nu se numeste asa si nu mai joaca aceeasi actori
Secret of Mako Island este un viitor serial australian pentru copi, adolescenti, si este spin-off al serialului H2O: Just Add Water. Serialul a fost anuntat in Iulie 2011, este produs de Jonathan M. Shiff in asociatie cu Nickelodeon.
Plot
Aceasta este o nouă serie care le aduce în prim-plan pe Sirena, Nixie și Lyla, apărătoarele Insulei Mako. La doar 15 ani, un băiat pe nume Zac face o excursie pe Insula Mako, unde cade accidental în piscina lunii. A doua zi descoperă că are puteri și că poate controla apa. Cele trei sirene se simt amenințate de acest tânăr și fac tot ce le stă în putință ca să-l înlăture. Filmările au început în mai 2012 și se așteaptă să se încheie în octombrie 2012. Producția va începe probabil în 2013 în Australia, Regatul Unit și SUA.
Productie
Serialul a fost numit prima data Mako: Island of Secrets, dar a fost reintitulat Mako Mermiads, iar mai tarziu s-a intitulat Secret of Mako Island. Filmarile erau programate sa inceapa in Aprilie 2012, dar au inceput in luna Mai. Actorii din serial au fost anuntati pe 8 Mai: Lucy Fry este Lyla, Ivy Latimer este Nixie, Amy Ruffle este Sirena, si Chai Romruen este Zac, numele serialului este: Secret of Mako Island. (FUNDA ?)
1 la mana nu se mai numeste H2o ci Secretele insulei Mako, 2 la mana nu mai e nici o emma nici o bella nici nimeni din vechii actori... uite aici un link despre ce va fi in noul serial...http://www.youtube.com/watch?v=J_whc7ugnHw
Din cate stiu acum! Se va numi sirenele din insula Mako si nu va avea ca protagonisti pe actorii din serialul h2o!
Sigur va aparea pentru ca am vazut la videoclipul h20 season 4 care dureaza 4 minute si o sa plangi putin sarputea
shippuden întreabă:
IustinGavril întreabă:
Alex10092003 întreabă: