anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care au Netflix, pentru abonamentul de 12 euro exista suficiente filme 4k? Sau sa fac abonamentul pe 10 euro cu filme FullHD? Eu stiu ca 2 euro nu e mare lucru dar daca nu sunt inca multe filme 4k urcate pe Netflix? Va intreb pe voi ca nu stiu.

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Norma 4K exista doar de cativa ani. Ca urmare, nici nu s-au facut multe filme in 4K.
Si filmele UHD exista de mai putin de 10 ani. Ca urmare, majoritatea filmelor existente sunt - in cel mai bun caz - in format Full HD.

Daca te uiti, poti face comparatie si cu emisiunile TV. Dupa cunostinta mea, la noi in tara exista doar 2-3 posturi TV transmise in 4K, majoritatea fiind HD sau pur si simplu 16:9 sau 4:3.

| Simpatic a răspuns (pentru Bula):

Asta o stiu, dar ma interesa daca pe Netflix sunt ceva filme 4k pe care le pot vedea ca sa se justifice abonamentul de 12 euro happy

Bula
| Bula a răspuns (pentru Simpatic):

Cateva sunt.
Dar 4K are nevoie de echipament special, tehnologie adecvata, precum si banda mai larga /viteza de transmisie, ceea ce costa suplimentar (chuar daca au doar cateva filme).
Abonamentul poti schimba oricand daca nu esti multumit.

| dge18 a răspuns:

Filmele sunt fix aceleași. Eu am abonamentul de FullHD și se vede superb și așa big grin varianta cu 4K e mai mult ca să se uite mai mulți oameni în aceași timp la filme mai exact 4, la abonamentul de FullHD au voie doar 2.
Cât despre filme, nu sunt diferențe!

| Frank51 a răspuns:

95% sunt 4k HDR 5.1. Merită doar dacă faci stream pe TV 4k, pe laptop și telefon merge și standard.

| Simpatic a răspuns (pentru Frank51):

Pentru televizor ma intereseaza, nu pot privi filme pe telefon nu ma atrage ideea happy vreau sa stau confortabil pe diagonala imensa si sa ma bucur de un film

| Frank51 a răspuns (pentru Simpatic):

Atunci merită, este o diferență. Plus de asta Netflix este o platformă foarte stabilă, nu pică, nu sacadează nici pe internet slab, și are sunet 5.1, deci doar avantaje.

Mi-e si jena ca pana acum nu am facut un cont Netflix, dar la cat investesc in HDD-uri externe de mare capacitate 4-5 terra), schimbat HDD la laptop cu altul mai mare, iarasi si asa mai departe totul costa mai mult decat un abonamentul pe cateva luni de Netflix.

| Frank51 a răspuns (pentru Simpatic):

Abonamentul este conceput pentru o familie, unde se conecteaza simultan mai multe deviceuri, daca raportam la toate beneficiile suma este modica. Spre exemplu la mine in familie avem eu, sora mea, nepotul meu si inca un prieten bun, platim 15 lei fiecare. Raportat la Romania, 60 de lei mi se pare un pic cam multicel, dar niciodata nu vei fi singur intr-un cont, cel putin eu am schimbat vreo 3-4 conturi, totdeauna am fost minim 3.

winking

| NLS a răspuns (pentru Frank51):

Da, dar nu ziceau saptamanile trecute ca de acum inainte nu mai poti imparti un abonament?

| Frank51 a răspuns (pentru NLS):

Da, să nu împărți în afara familiei, dar oricum nu au cum să verifice.

| Legion7X a răspuns:

Nu merita Netflix, adică din punctul meu de vedere. EU vad gratis cu astea două instalate in mobil. Pun filmele pe un Card, iar cardul îl introduc intr-un card reader, Genul asta. https://m.emag.ro/......DLVSF1BBM/ Calitate 720p 1080P.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andyapps.moviesnow

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud

| Simpatic a răspuns (pentru Legion7X):

Stiu ce zici de aceea doresc sa imi pun un HDD mai mare pe laptop 2-3 terra, mai am un HDD extern de 4 terra WD de pe care rulez filme descarcate de pe trackere happy

| Legion7X a răspuns (pentru Simpatic):

Nu iți trebuie hdd, cardul meu micro SD este de 16gb, îmi încape o grămadă de filme. Bag cam 7 filme, și încă mai încap. După ce le văd le sterg bag altele, nu las cardul plin, pentru că n-are rost să vad un film de mai multe ori. Subtitrari sunt destule. Site-uri Regielive, subs.ro, etc.

| Simpatic a răspuns (pentru Legion7X):

Stiu ce zici cele YIFY ocupa spatiu putin, eu urmaresc pe smart tv filmele (nu pot pe tele recunosc ca ma dor ochii) si uneori pun si 4k de aceea am nevoie de spatiu mai mult happy

| Legion7X a răspuns (pentru Simpatic):

Am înteles, Si eu tot pe smart tv nu-i mare diferentă.
Numai că le bag pe card micro SD 16 gb după ce le trag happy