| Earthroot a întrebat:

Pentru cei ce ati vizionat filmul 2012, cu ce impresie v-ati ales?

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

L-am vazut cand a aparut (inainte de 2012, prin 2009 sau 2010) si mi-a placut. Avea mai mult farmec daca-l vedeai inainte de data despre care se vorbeste.

17 răspunsuri:
| Predator30 a răspuns:

Eu am fost surprins placut...O zi placuta!

| TPUSenior01 a răspuns:

A fost superb filmul. Dar nu l-am vazut pe tot, dar am sa caut in seara asta pe internet si am sa ma uit, totusi cat am vazut eu. a fost superb. Sa ai o zi minunata :*

| Dariusuu a răspuns:

Filmul a fost unul frumos, bine organizat.

Pot spune că tot timpul te ține in suspans.

| BarBye a răspuns:

Minunat!

| georgedanielc a răspuns:

Calitatea filmului este foarte buna, dar...realitatea a fost altalaughing si asta ma bucura foarte mult

| Alinka97 a răspuns:

Super tare filmul! *

| MironAndrei1 a răspuns:

Foarte frumos, peisajele in lava, TOT ULhappy

| Earthroot explică (pentru CautNume):

Da asa e, chiar era acum ceva timp la o emisiune de tv un reportaj(caterinca, cum vrei sa-i spui) despre sfarsitul lumii.Parea destul de plauzibil cum se vorbea ca cica o sa fim loviti de un asteroid si parca dupa, mai veneau cateva sute, sau chiar mai multi...
Chiar mi-a dat de gandit si acum ca am vazut si filmul 2012 m-a impresionat destul de mult problema unei posibile amenintari venind din spatiu.

| Lizzu a răspuns:

Cand vezi un film si daca te implici prea mult in actiune ajunge sa te urmareasca ideea lui un timp dupa.
Mi-a placut, am vazut din pacate acasa si nu 3D. Mi-as fi dorit sa-l vad 3D, avea multe efecte.

E doar o ipoteza a ceea ce s-ar putea intampla daca va fi vreodata sfarsitul lumii.
Dar nu trebuie luata in calcul oricum, nu vom stii vreodata cum va fi si ce va fi.
Oricum daca nu l-ai vazut inca, e recomandat, e o alta experienta si un alt mod de a vedea lumea.

| Korman a răspuns:

E bine regizat; cu un joc actoricesc bun si cu efecte speciale cum putine filme au.

| VadCulori a răspuns:

Filmul e misto in general. Dar dupa mine nu ar trebui sa il mai difuzeze. 2012 ( sfarsitul lumii ) a fost anul trecut ce naiba?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fantastic. Când filmul ăsta se lansa, nimeni nu zicea nimic despre el pe site-urile astea din România. L-a difuzat acum ProTV-ul... toată ţara vorbeşte despre filmul ăsta. Uneori am impresia că unii îşi petrec 3 ore zilnic, vizionând programele ProTV-ului.

| Earthroot explică (pentru anonim_4396):

Am auzit mai demult de el doar ca nu am avut timp...

| mona a răspuns:

Filmul ca film m a impresionat tare mult dar in acelasi timp am simtit o anumita teama, ma gandeam ca daca s-ar intampla asta in realitate toti am sfarsi intr-un mod tragic fara nici un fir de speranta

| nutzic a răspuns:

Mie mi-a placut, a fost interesant, plin de suspans! am ramas placut impresionata doar ca au cam exagerat ei putin.dar totusi e un film pina la urma!

| Ashadow a răspuns:

L-am vazut si acum cativa.E foarte misto filmul.Mi se pare ciudat ca John Cusack joaca mai mereu rolul unui scriitor.

| Pricked a răspuns:

Efectele speciale au facut tot filmul.