L-am vazut cand a aparut (inainte de 2012, prin 2009 sau 2010) si mi-a placut. Avea mai mult farmec daca-l vedeai inainte de data despre care se vorbeste.
A fost superb filmul. Dar nu l-am vazut pe tot, dar am sa caut in seara asta pe internet si am sa ma uit, totusi cat am vazut eu. a fost superb. Sa ai o zi minunata :*
Filmul a fost unul frumos, bine organizat.
Pot spune că tot timpul te ține in suspans.
Calitatea filmului este foarte buna, dar...realitatea a fost alta si asta ma bucura foarte mult
Da asa e, chiar era acum ceva timp la o emisiune de tv un reportaj(caterinca, cum vrei sa-i spui) despre sfarsitul lumii.Parea destul de plauzibil cum se vorbea ca cica o sa fim loviti de un asteroid si parca dupa, mai veneau cateva sute, sau chiar mai multi...
Chiar mi-a dat de gandit si acum ca am vazut si filmul 2012 m-a impresionat destul de mult problema unei posibile amenintari venind din spatiu.
Cand vezi un film si daca te implici prea mult in actiune ajunge sa te urmareasca ideea lui un timp dupa.
Mi-a placut, am vazut din pacate acasa si nu 3D. Mi-as fi dorit sa-l vad 3D, avea multe efecte.
E doar o ipoteza a ceea ce s-ar putea intampla daca va fi vreodata sfarsitul lumii.
Dar nu trebuie luata in calcul oricum, nu vom stii vreodata cum va fi si ce va fi.
Oricum daca nu l-ai vazut inca, e recomandat, e o alta experienta si un alt mod de a vedea lumea.
E bine regizat; cu un joc actoricesc bun si cu efecte speciale cum putine filme au.
Filmul e misto in general. Dar dupa mine nu ar trebui sa il mai difuzeze. 2012 ( sfarsitul lumii ) a fost anul trecut ce naiba?!
Filmul ca film m a impresionat tare mult dar in acelasi timp am simtit o anumita teama, ma gandeam ca daca s-ar intampla asta in realitate toti am sfarsi intr-un mod tragic fara nici un fir de speranta
Mie mi-a placut, a fost interesant, plin de suspans! am ramas placut impresionata doar ca au cam exagerat ei putin.dar totusi e un film pina la urma!
L-am vazut si acum cativa.E foarte misto filmul.Mi se pare ciudat ca John Cusack joaca mai mereu rolul unui scriitor.
anonim_4396 întreabă: