| aname a întrebat:

Pentru fanii Naruto:Care ar fi cel mai puternic personaj de acolo?

Răspuns Câştigător
| annahandball a răspuns:

La momentul de fata in Naruto Shippuden Sasuke Uchiha mi se pare mai puternic decat Naruto! In maga (benzi desenate japoneze alb negru care se citesc de la dreapta la stanga) parca Naruto e mult peste Sasuke dar pana la urma nu se stie cu o sa se lupta Sasuke dupa ce si-a implantat ochi lui Itachi!

22 răspunsuri:
| King_4109 a răspuns:

Naruto evident!

| Athykzx a răspuns:

Probabil ca Naruto sau Sasuke.

| Neah a răspuns:

Pfff...is foarte multi puternici acolo.Itachi, Naruto, Sasuke, Madara, Orochimaru, Kabuto.am enumerat doar cativa care mi se par mie tongue

| SakuraHarunoさくら春野 a răspuns:

Pai in Naruto Shippuden: Jiraiya,Sakura,Naruto,Orochimaru,Sasuke,Itachi,Tsunade(Cea de-a Cincea Hokage),Sasori,Gaara,Shikamaru,organizatia Akatsuki,Kakashi,Temari,Gai;
Naruto: Naruto Uzumaki,Gaara,Shikamaru,Temari,Gai,organizatia Akatsuki,Orochimaru,Kabuto, Tayuya, Zabuza. FUNDA?!

| zzzzzzz1111 a răspuns:

Naruto inca nu si a aratat adevarata putere si nici Sasuke nu cred.

| Miky a răspuns:

Cel mai puternic din naruto shippuden mi se pare la momentul actual ca e Madara si cu sasuke asta pentru ca naruto nu s-a aratat inca toata puterea da siguur o ii depaseasca pe toti si o sa ajunga hokagie

| Sayah a răspuns:

Pai sasuke cu naruto o sa se omoare unu pe altu deci zic cas egali.da sasuke ii mai dragutlaughing

| SoraXOXO98 a răspuns:

Cred ca nagato

| Miyukii a răspuns:

In anime, inca nu se pune problema cu cel mai puternic, insa in manga madara e cel mai puternic.Totusi intr-o buna zi Naruto va fi cel mai puternic, e clar!

| bogdangfw a răspuns:

Naruto logic doar asa are si desenu numelelaughing

| bogdangfw a răspuns:

Eu cred ca naruto e al mai puternic in mai toate episoadele apare si nu sia aratat puterea nici pe jumatate

| endotensei a răspuns:

Naruto va fi cel mai puternci dupa ce controleaza toata chakra lui Kyuubi va fi mai puternic decit Sasuke, Madara, si Kabuto din cele spuse de Masashi Kishimoto

| SiLaS a răspuns:

Daca tu zici ca madara si cu sasuke sunt cei mai puternici te cam inseli.Cred ca l-ai uitat pe kabuto care este foarte puternic si care il bate p sasuke.Naruto este cel mai puternic deparece are jubi mod si rikudou mod si mai are un ajutor (kurama). Acum devin prieteni si o echipa de neinvins.

| sangele a răspuns:

Praf toti.in primul rand Orochimaru a murit deci pa deci naruto e ca a controlat ceakra lui noua cozi asa ca Naruto e cel mai tare dar in ca Naruto shippuden nu s-a terminat asa ca nu stim dar in general Naruto e cel mai puternic ca se numeste naruto episodul si apropo nu mai scrieti ca naruto moare e imposibil si nici nu a aparu naruto shippuden ep 290 asa ca nu comentati ce nu stiti si iai faceti pe altii sa se simta mai rau va rog frumos

| LionelMessi10 a răspuns (pentru annahandball):

Te amagesti. Tie il place de el fiind fata.

| iLovePizza51 a răspuns:

Interesanta intrebare!
Poi eu as clasifica intr-un top, dar nici eu nu sunt prea sigur de el.
In aces moment, pe 27.02. 2013, NARUTO pare a fii foarte puternic, dar si SASUKE nu e slab, plus ca mai sunt si cei inviati cu EDO TENSEI: Cei 5 KAGE, cei 7 spadasini, fostii jinchuuriki sunt o gramada. Nu sunt ei ca si NARUTO, dar nici slabi nu sunt.
OK.Revenind, la ora actuala as zice ca NARUTO( nu numa el si altii, dar el ar fi).
Si cand MADARA va fi reinviat...E vom vedea atunci!

| Xender21 a răspuns:

Eu cred ca sasuke, nu ca imi place dar asa cred, naruto este prea tantalau il va duce de nas sasuke si il va omora, dar nu stiu k.Madara va muri si el odata cu toti aia, apropo naruto e mai puternic decat minato.

| becahh a răspuns:

Toti gresiti.toti sunteti fani naruto dar nici unul nu ghiceste cine e cel mai puternic. poate ca nu v-ati dat seama dar rikudo este cel mai puternic finca inainte de a muri detinea toate bestile cu cozi

| Fcsb_Mihai_1998 a răspuns:

In acest moment parerea mea este ca Madara Uchiha este cel mai puternic... dar daca unii dintre voi ati urmarit Manga ati fi realizat ca mai exista un personaj de care s-a povestit in unele din episoadele din Shippuden, iar acela este denumit Rikudou Sennin, si daca nu stiti ce putere se ascunde in el, acesta a creat toti jinchuuriki, si detine cea mai brutala bestie cu cozi si aceea fiind Juubi (10 cozi)!

| Mihai_Adrian_Gabriel_1996 a răspuns:

Cel mai puternic in momentul actual este probabil Obito Uchiha

| VasileLeordean a răspuns (pentru Sayah):

Mai drăguț?laughing)) cred ca glumești

| vladcgo a răspuns:

Nici nu pot să cred cât de multi prosti sunt aici. Cel mai puternic nu-i sasuke, nu-i naruto ci Kaguya

Întrebări similare