| BCoMichael a întrebat:

Pentru fanii Naruto:
care este Uchiha-ul vostru preferat?
Al meu este Madara big grin E cel mai tare!

Răspuns Câştigător
| Byebye14 a răspuns:

Uchiha-u' meu preferat este itachihappydar asta de cand am aflat ca e un pacifist.
si ca sa ma bag si eu, rikudo nu a fost tatal lui madara. E adevarat ca a avut doi copii care, la moartea sa, au fondat clanurile uchiha si senju care mai apoi, din cauza rivalitatii fondatorilor, au fost intr-o lupta continua.
Ganditi-va putin. The Six Sage este cunoscut ca un om care a trait cu mult timp in urma si care a pus bazele lumii ninja. Ninja de azi nici macar nu stiau sau nu erau siguri de existenta sa(ca dovada ii aduc pe cei cinci kage).
Madara s-a nascut in clanul uchiha in timpul razboaielor dintre uchiha si senju si a avut un frate. Asta cand lumea ninja era bine formata. Dar, fiind avid de putere, stiti bine ca si-a omorat cel mai bun prieten, si-a activat mangekyo sharingan etc si si-a omorat fratele.
Apoi a devenit conducatorul Uchiha, nu fondatorul, asa cum se exprima si el cand ii povestea adevarul lui sasuke.
Ori, povestea lui madara ne duce in urma cu 80 de ani, care este si perioada fondarii Konohai. Deci, raca asta dintre clanuri e mult mai veche, si atunci, satule de pace, au facut un armistitiu.
Cronologic, e imposobil ca Rikudo sa fie tatal lui madara. Daca ar fi asa ar insemna ca madara e fratele lui hashirama si ca si el are sharingan, si ca amandoi au rinnegan.
Ceea ce este exlcus, sunt clanuri diferite, cu puteri diferite, deoarece puterea impartita copiilor lui the six sage e diferita.
Madara e doar un avid de putere care l-a controlat pe kyuubi pentru a distruge satul ascuns intre frunze si a pune mana pe toata lumea

38 răspunsuri:
| Vladimir315 a răspuns:

Itachi

| Ichigo a răspuns:

Simplu... tacso lu Madara... ala e si mai tare tongue Rikudo Sennin

| zZAlexandruZz a răspuns:

Vasile Alecsandri.

| Artemis94 a răspuns:

Saske love struck

| BCoMichael explică (pentru Ichigo):

A avut tacso rinnegan, sau eternal mangekyou sharingan, sau macar mangekyou sharingan?
E mai tare madara!

| Ichigo a răspuns (pentru BCoMichael):

Eu cred ca tu te-ai uitat la serial asa, din 20 in 20 de episoade... nu numai ca avea toate astea, dar a fost si inventatorul ninjutsului plus ca era si jinchuuriki la 10 cozi

| ZethKode a răspuns (pentru BCoMichael):

Tatal sau a avut Rinnengan.Era chiar posesorul a unui Jinchūriki, adica un monstru inauntrul unui corp.Bestia era cea cu 10 cozi, care era fuziunea intre cele 9 besti.

Bah prostea!
Tu te referi la The Six Sage, ala a avut jinchuuriki pe 10 tailed beast
Esti praff raw raw...de dai in gropi!

| MrSpooky a răspuns:

Desi nu prea suport clanu ala il aleg pe Itachi

Eu sincer cred ca tu ai vazut serialul din 20 in 20 de episoade... Rikudō Sennin este Sage of the 6th paths... uite un link, mai citesti si tu daca sari peste episoade http://naruto.wikia.com/wiki/Sage_of_the_Six_Paths Si mai usor cu injuriile ca nu te ajuta la castigat de argumente.

| catafreestyle a răspuns:

Am vazut desenul mai demult, si itache, e genul meu

| ZethKode a răspuns:

Mie cel mai mult imi place Itachi Uchiha, restul membrilor ai clanului Uchiha sunt decedati (in afara de Sasuke Uchiha). In Anime, si Itachi este omorat de Sasuke, dar in manga continua sa mai apara, din cand in cand, cea ce da impresia ca nu a murit. El a fost trezit impreuna cu alti membri ai organizatiei Akatsuki, de catre Kabuto, pentru a participa la al patru-lea razboi shinobi, dar Itachi sa aliat cu Sasuke (Itachi scapand de controlul justului de inviere), pentru a se lupta cu Kabuto.Deci preferatul meu ramane Itachi Uchiha.

Asta nu e tatal lui Madara, Nu are cum ftr
E doar the six sage

Ultima data cand iti zic... tu ai sarit peste episoade... Rikudo Sennin a inventat ninjutsu, a fost primul din istorie care stapanea toate elementele si primul jinchuuriki. si da, era si tatal lui Madara si Hashirama Senju. dar de fapt ce te certi cu mine, poti sa ii dai si tu un google si sa vezi singur. nu eu am scris povestea happy

Deci tu spui ca Primul Hokage si cu madara sunt frati?
Ftr esti pe langa laughing
Din contra, ei erau sefii clanurilor Senju si Uchiha in niciun caz frati!

Da... sunt frati... tu nici nu ai citit linkul pe care ti l-am dat, nu?

| tenshi261 a răspuns:

Itachi Uchiha

| AlexanderTheG a răspuns (pentru Ichigo):

Nu am putut sta deopatre, scorul dintre voi 2 e egalitate plus, minus

Deci...Madara nu e fiul lui Rikudou(chiamat si Inteleptul celor 6 cai sau The six Sage), e un descendent, Rikudou a creat lumea ninja, e ca un dumnezeu in lumea naruto, nimeni nu il poate intrece! Inainte sa moara a impartit puterea sa in 2, el avea 2 fii unu bun si unu mai intunecat, la cel bun i-a dat jumate din puterea sa ( care peste generati ar fi devenit Clanul Senju) iar filului mai intunecat celalta jumatate care si ea peste generatii ar fi devenit clanul Uchiha. Fratele mai rau nu a acceptat ca sa imparta puterea tatalui cu fratele sau si a incercat sa il omoare si sa ii ia puterea.....si asa aceste 2 clanuri au fost destinate pe vecie sa lupte intre ele si DA Madara si pimul hokage sunt un fel de frati, am spus de ce mai sus.

| BCoMichael explică (pentru AlexanderTheG):

Deci am avut vreptate big grin

Care este uchiha-ul tau preferat?

| AlexanderTheG a răspuns (pentru BCoMichael):

A meu sa fiu sincer....prima data mi-a placut Itachi dar imi place de Obito Uchiha din cauza replici sale:,, Este adevarat ca cei care incalca reguluile in lumea Shinobi sunt niste gunoaie dar cei ce isi abandoneaza Camarazi sunt mai prejos decat Gunoaiele,,

| Ichigo a răspuns (pentru AlexanderTheG):

Bun... trebuie sa te corectez si pe tine... informatiile sunt de pe wiki naruto deci sunt veridice.

1. Rikudo nu a creat lumea ninja. Aceasta exista inca de dinaintea lui. Acesta a explicat adevarul despre chakra si isi promova propria religia cunoscuta ca 忍宗, Ninshū, care mai tarziu avea sa se transforme in ninjutsu.

2. Aici tu insuti admiti ca avea 2 fii, si da, erau Madara si Senju. Nici unul nu era bun sau intunecat... Fiecare avea pareri diferite despre cum sa obtii pacea. Madara sustinea ca solutia era puterea, Senju sustinea ca solutia era iubirea.

3.Nu este vorba de dat puterea nimanui. Fiecare a mostenit de la Rikudo putere. Madara a obtinut puterea chakra si spirituala, iar Senju mosteneste puterea fizica si vointa puternica. Deci nu era nici o impartire de putere... Motivul pentru care cele 2 clanuri sunt in razboi e ca inainte sa moara, Rikudo l-a declarat pe fratele mai mic ( Senju ) ca succesorul lui. Asta nu i-a placut lui Madara deoarece dupa cum stii si tu, mereu fratii mai mari obtin dreptul la anumite privilegii sociale ( de ex. primul frate mosteneste casa sau fratele cel mare are dreptul la prima casatorie in familie. ). Asa ca Madara nu putea accepta ca fratele lui mic sa fie succesorul.

Din nou, daca nu crezi sau ai alta versiune a scenariului, te invite pe urmatorul link http://naruto.wikia.com/wiki/Sage_of_the_Six_Paths si sa iti dai seama de adevar... valabil si pentru altii.

Obito Uchiha e genial, dar ce pierdere,
el nu a avut sharingan decat cateva minute
Eu insa vreau ochii lui Itachi big grin

Da asa e, gresit eu cu mostenire puteri dar e aceiasi chestie ca si la tine doar ca spusa intr-un altfel, exact asa s-a intamplat cum spui tu doar ca nu sunt sigur ca ei 2 sunt frati, eu imi aduc aminte altceva din anime cand Tobi a povestit, trebuie sa verific + ca madara avea un frate pe care la omorat luandui ochii si imi aduc aminte ca dupa cateva generatii sa ajuns la batalia Lui Senju cu Madara. cum spuneam trebuie sa verific

| Ichigo a răspuns (pentru AlexanderTheG):

Anime. citeste manga, e mai completa.
Faza cu celalalt frate al lui Madara intr-adevar nu imi explic nici eu de ce nu a mentionat-o la capitolul in care il descrie pe Rikudo... insa pe wiki exact asa zic sursele si citez : "Knowing that his end was approaching, the Sage entrusted his strength, dream, and legacy to his two sons."

Imediat caut episodul cand Tobi explica cum sau format cele 2 clanuri

Fratele lui Madara, Izuna! Da asa e pentru ca Madara folosea mereu sharingan si il suprasolicita, asa ca s-a albit intr-o zi ca la sasuke big grin
Sasuke suje
big grin
Pacat de sharinganul lui Obito, a fost o pierdere enoma ca s-a strivit intre pietrele alea! cryingcryingcrying

Http://naruto.wikia.com/wiki/Sage_of_the_Six_Paths
uitate la Family la cei 2 fii

| AlexanderTheG a răspuns (pentru BCoMichael):

Da asa dar bine ca Kakashi a salvat o jumatete din Sharingan doar ca Kakashi cum nu are corpul si chakra unui Uchiha nu poate folosi Sharinganul la maxim

| turquoisedream a răspuns:

Al meu este Sasuke! E destul de dragut.