Uchiha-u' meu preferat este itachidar asta de cand am aflat ca e un pacifist.
si ca sa ma bag si eu, rikudo nu a fost tatal lui madara. E adevarat ca a avut doi copii care, la moartea sa, au fondat clanurile uchiha si senju care mai apoi, din cauza rivalitatii fondatorilor, au fost intr-o lupta continua.
Ganditi-va putin. The Six Sage este cunoscut ca un om care a trait cu mult timp in urma si care a pus bazele lumii ninja. Ninja de azi nici macar nu stiau sau nu erau siguri de existenta sa(ca dovada ii aduc pe cei cinci kage).
Madara s-a nascut in clanul uchiha in timpul razboaielor dintre uchiha si senju si a avut un frate. Asta cand lumea ninja era bine formata. Dar, fiind avid de putere, stiti bine ca si-a omorat cel mai bun prieten, si-a activat mangekyo sharingan etc si si-a omorat fratele.
Apoi a devenit conducatorul Uchiha, nu fondatorul, asa cum se exprima si el cand ii povestea adevarul lui sasuke.
Ori, povestea lui madara ne duce in urma cu 80 de ani, care este si perioada fondarii Konohai. Deci, raca asta dintre clanuri e mult mai veche, si atunci, satule de pace, au facut un armistitiu.
Cronologic, e imposobil ca Rikudo sa fie tatal lui madara. Daca ar fi asa ar insemna ca madara e fratele lui hashirama si ca si el are sharingan, si ca amandoi au rinnegan.
Ceea ce este exlcus, sunt clanuri diferite, cu puteri diferite, deoarece puterea impartita copiilor lui the six sage e diferita.
Madara e doar un avid de putere care l-a controlat pe kyuubi pentru a distruge satul ascuns intre frunze si a pune mana pe toata lumea
Adica astia 2 nu?
http://naruto.wikia.com/wiki/Senju_Clan_Ancestor
http://naruto.wikia.com/wiki/Uchiha_Clan_Ancestor
Ideea e ca-l nu poate dezactiva, dar kakashi este unul dintre maestrii sharingan de vreme ce are mangekyou sharingan
Talentul lui este copierea in materie de jutsu ...mda, mereu cand ii vad in actiune sharinganul ma gandesc la obito!
Dar uchiha au avut cea mai de c**** soarta, scuze de expresie dar asa este:
Madara a orbit si a murit
Itachi a fost ucis
Sasuke a avut traume
Lui izuna i s-au furat ochii
Si lui Shisui i s-a facut transplant de ochi cu o cioara (cea mai epica faza)
Nu mai zic de intregulllll clan uchiha care a fost exterminat la propriu
Mai mult ca sigur ca a fost si o fata cu sharingan, dar nu apare