Klaroline si Delena clar. Damon+Elena= teroare. E un cuplu cu intrigi, actiune, pericol...nu te plictisesti niciodata de el. Iar Caroline+Klaus= o poveste foaaarte draguta si sincera. Klaus parca e alt om cand e cu Caroline...cu ea e sincer si romantic. Sa speram ca sfrasitul va fi cu aceste 2 cupluri!; x
Parca mi-ai citit ganduriile
Mie imi place de ...fratele elenei joaca ok, mai ales acum ca e cam personajul principal de cand iau aparaut acele tatuaje
E o alegerea grea
Sincer eu as prefera Elena cu Stefan deoarece au fost un cuplu de la inceputul serialului, dar am auzit ca in episoadele viitoare o sa fie o scena romantica cu Demon si Elena.
Sincer imi place mai mult Klaus decat Tyler are accentul ala.te cucereste pe loc! Cred ca s-ar potrivi si cu Klaus.
Si mie imi place mai mult Klaus si abia astept momentul Delena. Ms pentru parerea ta!
Cu placere
Stefan si Elena deoarece exista ceva intre ei. Stefan e romantic si intelegator si mereu va fi alaturi de Elena indiferent de ce decizie va lua ea pe cand Damon...te poate uimi oricand si la cel de-al doilea cuplu prefer Klaus si Caroline deoarece ador accentul lui Klaus..si parca relatia dintre Tyler si Caroline e prea obisnuita asa e cev amai special intre Klaus si Caroline