Klaroline si Delena clar. Damon+Elena= teroare. E un cuplu cu intrigi, actiune, pericol...nu te plictisesti niciodata de el. Iar Caroline+Klaus= o poveste foaaarte draguta si sincera. Klaus parca e alt om cand e cu Caroline...cu ea e sincer si romantic. Sa speram ca sfrasitul va fi cu aceste 2 cupluri!; x
E o alegerea grea
Sincer eu as prefera Elena cu Stefan deoarece au fost un cuplu de la inceputul serialului, dar am auzit ca in episoadele viitoare o sa fie o scena romantica cu Demon si Elena.
Sincer imi place mai mult Klaus decat Tyler are accentul ala.te cucereste pe loc! Cred ca s-ar potrivi si cu Klaus.
Si mie imi place mai mult Klaus si abia astept momentul Delena. Ms pentru parerea ta!
Stefan si Elena deoarece exista ceva intre ei. Stefan e romantic si intelegator si mereu va fi alaturi de Elena indiferent de ce decizie va lua ea pe cand Damon...te poate uimi oricand si la cel de-al doilea cuplu prefer Klaus si Caroline deoarece ador accentul lui Klaus..si parca relatia dintre Tyler si Caroline e prea obisnuita asa e cev amai special intre Klaus si Caroline
Mie imi place de ...fratele elenei joaca ok, mai ales acum ca e cam personajul principal de cand iau aparaut acele tatuaje
LisaJulie întreabă: