Am vazut il ador (haru e asa dragut). Este al 3-lea anime preferat. Daca ar fi ceva asemanator ar fi
-sukitte ii na eu (este vorba tot despre o fata pe nume mei tachibana care nu are prieteni, pana intr-o zi cand un baiat yamato se indragosteste de ea...) altul ar mai fi
-Kimi ni todoke (este vorba despre o fata ciudata, inspaimantatoare care nu vorbeste cu nimeni pana intr-o zi cand apare un baiat in viata ei. Ea il iubeste mult, dar si el o iubeste.
funda?
Salut. Desigur ca l-am vazut.
Iar alte anime-uri:
- Kimi ni Todoke (2 sez)
- Sukitte Ii na eu
- Toradora
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Kareshi Kanojo no Jijou
- Kaichou wa Maid-sama
- Special A
- Midori no Hibi
- Paradise Kiss
- Oreshura
- Mashiroiro Symphony
- Amagami SS (2 sez)
- Megane na Kanojo
- Itazura na Kiss
Vizionare placuta!
Nu se aseamana toate Kaichou wa Maid-sama e un anime pervers si tot asa el/ea vrea un anime asemanator nu ditamai lista de pe animekage sau alt site.
Anime-ul "Kaichou wa Maid-sama!" se incadreaza in genul Ecchi (pervers)?! Poate nu ai urmarit anime-uri ecchi.
Atunci cand am facut sugestiile, am luat in calcul genul din care fac parte anime-urile, si anume: Romance, School, unele chiar si Comedy, mai mult sau mai putin Slice of Life.
Nu prea imi dau seama ce ai vrut sa spui prin "el/ea vrea un anime asemanator nu ditamai lista de pe animekage sau alt site"
Ceea ce spui tu "ditamai lista", sunt doar cateva din lista mea de anime-uri vizionate. A, si nu este de pe "animekage", ci de pe MAL (http://myanimelist.net);)
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: