Nu am nici o îndoială. „The Dark Knight Rises" a câștigat premiul pentru cel mai anticipat film al anului. Să nu mai vorbim de bugetul substanțial folosit sau actorii inegalabili.
Numai bine!
Majoritatea din ele m-au dezamagit. Mai am asteptari doar de la the hobbit si life of pi.
Da, am văzut mai pe urmă că întrebarea e din primăvară. Deși pentru mine e cam același lucru, având în vedere aversiunea mea pentru orice producție ce include supereroi sau chestii în jurul cărora s-a creat un mare hype, în general.
In general sunt de acord dar mai sunt si exceptii....desi tot mai rare
Pentru mine The Hobbit, însă aş vrea să văd în egală măsură Men in Black 3 şi The Dark Knight Rises.
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Ice Age: Continental Drift
The Expendables 2
The Grey
Wrath of the Titans
Ameriacan Pie :The Reunion
Snow White and the Huntsman
Twilight Breaking Dawn 2
Les Miserables
Dar cele mentionate de tine au mai multe sanse!
Les Miserables mi-a atras putin atentia.....sunt curios daca va fi un succes, sau un esec monstru
Ecranizările romanelor au reprezentat întotdeauna un subiect controversat, fiindca o sa fie unii care o sa spuna ca romanul e mai bun decat filmul. De obicei romanele mediocre au devenit filme memorabile, de exemplu Godfather, sper ca acesta sa fie la fel de interesant. Atat timp cat o joace Hugh Jackman si Rusell Crowe care sunt niste actori extraordinari, filmul o sa fie un succes!