Pentru mine The Hobbit, însă aş vrea să văd în egală măsură Men in Black 3 şi The Dark Knight Rises.
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Ice Age: Continental Drift
The Expendables 2
The Grey
Wrath of the Titans
Ameriacan Pie :The Reunion
Snow White and the Huntsman
Twilight Breaking Dawn 2
Les Miserables
Dar cele mentionate de tine au mai multe sanse!
Les Miserables mi-a atras putin atentia.....sunt curios daca va fi un succes, sau un esec monstru
Ecranizările romanelor au reprezentat întotdeauna un subiect controversat, fiindca o sa fie unii care o sa spuna ca romanul e mai bun decat filmul. De obicei romanele mediocre au devenit filme memorabile, de exemplu Godfather, sper ca acesta sa fie la fel de interesant. Atat timp cat o joace Hugh Jackman si Rusell Crowe care sunt niste actori extraordinari, filmul o sa fie un succes!
Nu am nici o îndoială. „The Dark Knight Rises" a câștigat premiul pentru cel mai anticipat film al anului. Să nu mai vorbim de bugetul substanțial folosit sau actorii inegalabili.
Numai bine!
Majoritatea din ele m-au dezamagit. Mai am asteptari doar de la the hobbit si life of pi.
Da, am văzut mai pe urmă că întrebarea e din primăvară. Deși pentru mine e cam același lucru, având în vedere aversiunea mea pentru orice producție ce include supereroi sau chestii în jurul cărora s-a creat un mare hype, în general.
In general sunt de acord dar mai sunt si exceptii....desi tot mai rare