| Claudiu566 a întrebat:

Puteți să îmi recomdati un anime bun? Scrieți pe scurt si despre ce e. Am văzut Fmab, Naruto, TG, AoT, OPM, BNHA, Hellsing, Death Note etc

8 răspunsuri:
| Lokard33 a răspuns:

Yu-yu-hakusho ( e vorba de un baiat normal, i se intampla ceva in primul episod si apoi ajunge sa aiba puteri si sa ajunga pe lumea demonilor ), ma rog, e interesant rolling on the floor

| Sn4k3 a răspuns:

Nu-s fan anime, dar castlevania mi-a placut. Merita vazut.

| Claudiu566 explică (pentru Lokard33):

Pare cam clișeichappy

| danbnz a răspuns:

Yo-Noo-Ma-Bhag

| RAY a răspuns:

Monster
Psycho-Pass
Mirai Nikki
Zankyou no Terror
Death Parade
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code Geass
Zetsuen no Tempest
Akame ga Kill
Boku dake ga Inai Machi

| WhiteLife a răspuns:

Mob psycho 100 (asemănător cu OPM, de la același autor, atâta tot că personajul principal are puteri telekinetice)
Hunter x Hunter (desi pare copilăresc, merita sa-i dai o șansă, evoluția personajelor din punct de vedere psihologic e superbă)
Akame ga kill (un grup de oameni cu puteri deosebite se lupta împotriva guvernului corupte, mult sânge și chestii de genul)
Poți să intri pe myanimelist, cauți anime-urile care ti-au plăcut cel mai mult și vezi la recomandări anime asemănătoare.

| Claudiu566 explică (pentru WhiteLife):

Am văzut Mob psycho, vizionez acum sezonul 2. HxH a încercat, am văzut vreo 20 de episoade dar nu mi-a plăcut

| Claudiu566 explică (pentru RAY):

O să încerc unele din ele. FMAB văzut, Monster văzut, Code Geass văzut, Death Parade văzut