Hachiko: A Dog's Story cel mai frumos film. Nu e actiune, dar e superb ...la inceput pare plictisitor, dar dupa primele 3 minute o sa-ti placa.
Iti recomand calduros. Caini Ucigasi.
Chiar te va tine in suspans.
Vizionare placuta.
Am eu unul nu e chiar cu caini dar e superb e cu cowboy http://fastupload.rol.ro/video/f397149ca51219182c6fc786cb4eb2bb.html
Este o capodopera acest film din simplul motiv ca este inspirat dintr-o poveste reala.
"Hachiko: A Dog's Story urmăreşte relaţia specială, apărută între un profesor universitar şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.
Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpnâul la staţia de cale ferată şi îl aşteaptă în fiecare seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.
Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire, loialitate şi compasiune."
Si eu ii recomand acest film. Ai foarte multe de invatat din el.
Eu l-am recomandat colegelor, dar l-am urmarit si cu mama mea intr-o zi, raspunsul a fost acelasi"Mai frumos decat Titanic".E superb filmul.