| Adry05 a întrebat:

S-a uitat cineva la call me by your name? Ce parere aveti? Mai ales de faptul ca e si nominalizat la Oscar...

Răspuns Câştigător
| alina996 a răspuns:

A fost cam aiurea totul. Cand am vazut trailer ul, am crezut ca e un film bun, dar nu a fost asa...si finalul m-a dezamagit...

8 răspunsuri:
| Anonim000000003333 a răspuns:

Merita sa te uiti, actorii sunt super si de indata ce te uiti simti ca si cum ai face parte de acolo.

| Adry05 explică (pentru Anonim000000003333):

Deloc, mi s-a parut o tampenie. Iar actorii nu m-au impresionat cu nimic.

| Adry05 explică (pentru alina996):

Stiu, si ma frustreaza ca are sanse foarte mari sa castige in cazul in care sunt filme muult mai bune cum ar fi the darkest hour.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porcărie de film, sunt doar 2 filme bune nominalizate la Oscar, după părerea mea: The Post și Darkest Hour.

| Adry05 explică (pentru anonim_4396):

Ce ma bucur ca mai e cineva de acord cu mine
Ai vazut three billboards sings outside ebbing? Mie si asta mi-a placut extrem de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Și filmul anului trecut e o mizerie, Moonlight, dar asta-i moda acum, LGBT, sexism. laughing
Da, le-am văzut pe toatelaughing, mi s-a părut slab, niciun film din secolul 21 nu se ridică la nivelul celor din secolul 20, apar numai porcării. Nici Phantom Thread nu e foarte slab, cred că Daniel Day-Lewis stabilește anul ăsta un record greu de a fi egalat vreodată, dar cel mai bun film al anului consider că e Darkest Hour. big grin

| Adry05 explică (pentru anonim_4396):

Si mie tot Darkest Hour mi-a placut cel mai mult si-l sustin, atat la cel mai bun film cat si pe Gary Oldman la cel mai bun actor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Cred că da, e cel mai bun, și totuși destul de slab.