| BeLyNdA a întrebat:

Am vazut saptamana trecuta pe tvr1 un film in care juca o actrita care in film avea o sora care era jucata de Bridgit Mendler si un logodnic pe nume Miles(in film si era un asian sau chinez)si ea lucra la un fel de firma.Intr-o zi a aflat ca avea sa o dea afara asa ca a inventat ca este insarcinata.Atunci si-a pastart slujba.Atunci directorul a plecat in concediu(cred) si a lasat la conducere un alt coleg de al ei.Pentru a sustine aceasta minciuna a mers cu o prietena blonda peste 30 de ani la un magazin de insarcinate si a luatde pe manechin o burta falsa.Si asa a facut in fiecare luna.Colegul ei a vazut intr-o zi ca Miles s-a sarutat cu alta si s-a luat la bataie cu el.Atunci s-a dus cu ea intr-un parc si i-a zis. Dupa care ea i-a marturisit ca s-a despartit de mult de Miles si ca copilul nu este a lui, iar apoi s-au sarutat pentru prima data. Dupa un timp cunostintele au dat o petrecere pentru ea unde s-a aflat ca nu este insarcinata deoarece sora ei i-a rupt burta falsa si ea a iesit si in loc de burta si-a pus un balon si a mers la o conferinta de presa organizata ade colegul ei pentru a promova o carte despre povestile unor femei insarcinate pe care o scrisese o prietena de al lor(daca nu ma insel). Inainte ca conferinta de presa sa inceapa a sosit directorul care a anulat-o.Atunci ea s-a infuriat si a inceput sa il loveasca si asa balonul pus in loc de burta s-a spart si colegul de care ei ii placea(sau il iubea)a aflat si s-a suparat. Dupa cateva zile sau saptamani o prezentatoare de emisiune celebra si ea a fost printre faniu ei cu o placinta pe care a facut-o sora ei si care stia ca ii place.Asta a facut de vreo trei ori, iar ultima data ea i-a zis ca placintele au fost facute de sora ei, iar prezentatoarea a intrebat-o daca vrea ca sora ei sa apara in emisiene, dar ea i-a zis ca vrea sa prezinta cartea pe care avea sa o promoveze colegul ei.Sora ei s-a dus si l-a adus pe colegul ei la emisiune unde s-au impacat. Iar la sfarsit e a apare insarcinata cu adevarat si casatorita cu el(scuze dar nu stiu cum il cheama)si se termina cand ea are contractii si el fuge cu ea la spital intr-un scaun de la birou pe care statea.Acum eu vreau sa stiu numele acelei actrite in film si in realitate si numele filmului in romana si engleza. FUnda + vot! Promit!

P. S Vreau sa stiu si parerea voastra despre film si despre actrita.

Răspuns Câştigător
| danielanicos a răspuns:

Numele actritei in realitate este: Lindsay Lohan, iar in film se numeste:
Thea Clayhill.
Numele filmului: Labor Pains, aparut in 2009!
nu mi s-a parut filmul cine stie ce!
Funda? happy

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Stii ce, nimeni nu citeste 45 de randuri.
Afla cum se cheama filmul si citeste un review

| monamonkey a răspuns:

Asian sau chinez e tot acelasi laughing

| MCRgurl a răspuns:

Pe la ce ora l-ai vazut?

| MCRgurl a răspuns:

In film o cheama emma, in realitate e lindsday lohan, filmul se numeste labor pains\munca e un travaliu.

| danielanicos a răspuns (pentru MCRgurl):

Bridgit Mendler joaca rolul - Emma Clayhillwinking.

ai facut o confuziewinking

| BeLyNdA explică:

Da stiu ca nimeni nu citeste 45 de randuri, dar oricum eu le-am scris.Si eu vorbeam despre actrita Linsday Lohan care joaca rolul lui Thea si eu am specificat mai sus ca vreau sa stiu numele personajului principal(cea care se preface ca este insarcinata), dar oricum va multumesc pentru raspunsuri.