Aveam aceesta problema cand eram mic pana mi s-a spus sa ma gandesc in timpul vizionarii ca este doar film si fictiune nu e ceva real dar exista cazuri in care si un om mai matur ca si mine la 26 de ani sa se sperie dar e ceva normal este o reactie normala este un reflex
Cand crezi ca o sa te sperii pui mana la ochi sau ii inchizi pana trece si dupa te uiti in continuare asa fac si eu
Nu mai are nici un farmec asa...
Am avut aceeasi problema ma uit de la 5 la filme din astea si atunci ma speriam...ei pai acum am gasit ceva usor dupa ce vezi momentu fa misto de el sau uitate in grup trece mai repede ori ia o perina strageo in brate si ziti asa:
-Ce efecte marfa, e super, wow!
iar noaptea daca ai probleme cu somnu gandeste-te la ceva ce te face fericit(ex:sex)
Nu e ca am probleme cu somnu nu la genu asta de sperietura ma refer, ma refer la genu ca ma sperii rau in timpu filmului ) cate o data ma amuza dar cate o data mi se "zbarleste" piele pe mine dar imi plac prea mult sa nu ma mai uit
Tocmai ce m am uitat la the woaman in black si a fost super interesant uitati-va eu zic ca nu o sa regretati.
Aaa atunci e mult mai usor : ziti in continuu sa nu te sperii(dar ai grija cateodata te face sa te sperii mai tare decat normal)
P.S. filmu nu mai e tare fara sperieturi