Cand crezi ca o sa te sperii pui mana la ochi sau ii inchizi pana trece si dupa te uiti in continuare asa fac si eu
Aveam aceesta problema cand eram mic pana mi s-a spus sa ma gandesc in timpul vizionarii ca este doar film si fictiune nu e ceva real dar exista cazuri in care si un om mai matur ca si mine la 26 de ani sa se sperie dar e ceva normal este o reactie normala este un reflex
Am avut aceeasi problema ma uit de la 5 la filme din astea si atunci ma speriam...ei pai acum am gasit ceva usor dupa ce vezi momentu fa misto de el sau uitate in grup trece mai repede ori ia o perina strageo in brate si ziti asa:
-Ce efecte marfa, e super, wow!
iar noaptea daca ai probleme cu somnu gandeste-te la ceva ce te face fericit(ex:sex)
Nu e ca am probleme cu somnu nu la genu asta de sperietura ma refer, ma refer la genu ca ma sperii rau in timpu filmului ) cate o data ma amuza dar cate o data mi se "zbarleste" piele pe mine dar imi plac prea mult sa nu ma mai uit
Tocmai ce m am uitat la the woaman in black si a fost super interesant uitati-va eu zic ca nu o sa regretati.
Aaa atunci e mult mai usor : ziti in continuu sa nu te sperii(dar ai grija cateodata te face sa te sperii mai tare decat normal)
P.S. filmu nu mai e tare fara sperieturi