| Severin_Ana_1993 a întrebat:

Salul! Ma poate ajuta cineva cu niste anime-uri, chiar vreau sa vad mai multe dar pur si simplu nu gasesc nimic potrivit. Pentru a va fi mai usor si pentru a vedea cam ce stil de anime-uri imi plac o sa va fac o lista cu cele pe care le-am vazut.
Sword art online, Gokukoku no brynhildr, Noragami, ReLIFE, Ao no exorcist, Angel beats, Charlotte, Tokyo goul, Diabolik lovers si No game no life.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Sunt la zi cu manga de la ReLife. laughing

Recomand :
The devil is a part-timer (seamana cu Noragami)
Danmachi (seamana cu sao)
Atack On Titan (seamana cu TG)

4 răspunsuri:
| Miksha a răspuns:

Preferatul meu Spice and Wolf : Romanc si fantasy (dar cu mai putina magie si prostii) bazat numai pe relatie dintre cele 2 personaje principale.

Sakurasou No Pet - Romance/Slice of life (poti sa il incadrezi si la harem dar dupa ce l-am vazut mi-am dat seama ca nu e chiar asa)

Poti incerca si cele mai populare : Attack on Titan, FUllmetal alchemist etc, dar daca vrei ceva mai off-meta ca sa zic iata inca cateva care mi-au placut foarte mult: Phantom: Requiem for the Phantom si Ergo Proxy

| Teemey a răspuns:

Iti sugerez sa incerci Black Clover, este nou, momentan are 12 episoade, dar este foarte bun, mai ales din ce mi-ai prezentat in lista.

| Severin_Ana_1993 explică (pentru RainmakerX):

Mersi mult! dar mai am o intrebare. Danmachi are cumva si un sezon doi sau un OVA?

| RainmakerX a răspuns (pentru Severin_Ana_1993):

Are un ova, Sword Oratoria.