| DjGrasu a întrebat:

Salut, am descarcat de pe net filmul piratii din caraibe 4 si am downloadat si subtitrarea, dar cand ai dau drumu sa ma uit, pun subtitrarea insa nu merge odata cu filmul, scrisul vine mai tarziu, ca trebuie sa-i fac, am mai cautata pe net subtitrari dar nu am gasit nici una mai buna si filmul este in format mpg, pot schimba ceva?

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Incearca sa deschizi cu VLC. Acolo poti sa sincronizezi tu subtitrarea, daca nu sunt prea mari ecarturile.

| BiaSiAtat a răspuns:

E un dezavantaj cand iei subtitrare separat ...cauta o alta subt. ca nu se mai face nimic in cazul asta

| Aliyn a răspuns:

Sall! I-ti recomand BS player, acesta descarca subtitrari singur pana o gaseste pe cea corecta.

| enverhoxha a răspuns:

Foloseşte un program de editare a subtitlurilor ca să faci sincronizarea. Sau cauţi alte subtitluri.

| Bogdan_6967 a răspuns:

Daca ai Bsplayer e foarte usor sa faci ca subtitrarea sa mearga odata cu filmul. Tine apasat tasta "Ctrl" apoi apasa pe sageata "stanga" atat cat trebuie pentru a sincroniza subtitrarea cu filmul.

| Kiduu_2353 a răspuns:

Daca te uiti in BS Player apasa pe sageata stanga sau dreapta nu mai stiu exact blushing. Sper ca ti-am fost de ajutor Papa big hug