Pentru ca magia lor a fost atunci cand eram copii. Si eu m-am mai gandit ca de dragul vremurilor trecute sa ma uit la desene din copilarie, dar ele erau fascinante cand eram mici si gustam doar din scenarii previzibile si finaluri fericite. Spre exemplu, eu eram innebunita dupa Avatar, mi se parea super edgy. M-am uitat acum o luna la un episod si pot sa apun ca m-am plictisit TERIBIL. E ca si cum am citi acum Capra cu trei iezi. Asa ca, pentru a nu-si pierde magia pe care si-au format-o in copilaria mea, prefer sa nu ma uit la desenele copilariei.
"mi se par prea prost făcute față de cele de acum"
n-aș zice, ai văzut recentul South Park?
Garfield chiar e o porcarie oricum. Uita-te la courage the cowardly dog. Asta mi se pare la fel de tare ca atunci cand eram mic
Poate că atunci te uitai cu drag la desene, acum ai crescut și nu te mai satisfac deloc
Iti sugerez sa vezi The Legend of Korra (tot)
E mult mai bine facut
Explicatia se inghesuie intr-un singur cuvant:
BLAZARE
Star Wars a fost in 1977 CEL MAI INCREDIBIL FENOMEN DIN ISTORIA CINEMATOGRAFIEI, efectiv oameni in toata firea, demisionau de la servici, NUMAI ca sa se duca si sa stea la coada la bilete care se intindea de cateva ori in jurul cinema-ului
aceleasi filme in ziua de azi, par cam puerile, cel putin
ce inseamna blazat: ai vazut prea multe intre timp
Iti recomand eu niste desene: te uiti in oglinda, si ai desene animate cu un copil ))