| Daniel_Dan_1997 a întrebat:

Salut, am si eu niste intrebari din serialul arrow. In sezonul 4 laurel lance ( canarul Negru ) moare,
Exista vreo sansa sa reinvie in urmatoarele sezoane printr-o magie sau ceva de genu?
Chiar va ramane moarta de tot?
Eu m-am gandit ca poate cine stie pana la urma exista vreo solutie fantana lui lazar, sau gasesc vreo solutie ceva cine ste?

Răspuns Câştigător
| BlaDe12345 a răspuns:

Fantana lui lazar numai este, uita-te mai bine la serial, dar cine stie, poate poate, desi nu prea cred, dar se pot intampla multe in Arrow, asa ca, asteptam si vom afla.

3 răspunsuri:
| Daniel_Dan_1997 explică:

Da stiu ca fantana a fost distrusa dar ma ganeam poate in viitor o poate repara sau sa gaseasca alta, ceva de genu, din sez 4 de cand a murit mie nu mia mai placut nimic din ce au facut am derulat inainte sperand ca va reinvia si nu stiam sigur daca moare de tot sau nu, deoarece in serial arata ca a trecut mai bine de 5 luni de cand e moarta, si am auzit pe net niste zvonuri ca cica s-ar putea sa apara in sezonul 5 dar cum oare, ramane sa vedem.

| Daniel_Dan_1997 explică (pentru BlaDe12345):

Da stiu ca fantana a fost distrusa dar ma gadeam ca poate va fi vreun miracol ceva si se reface

| BlaDe12345 a răspuns (pentru Daniel_Dan_1997):

Asta spuneam si eu, nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem cu ce ne uimesc cei de la Arrow, orice se poate intampla in serialul acela, nu ma mai mira nimic...