| balu533 a întrebat:

Salut! Cand eram mic gen clasa 1 sau 2 ne punea Doamna un pe dvd player sau cd un filmuleț in fiecare vineri, vreau de mult timp sa gasesc cum se numea cd ul ala, tot ce stiu este ca era pe volume, il luai de la tarabe sau chioșcuri si cand ii dadeai Play, spune titlul care era ceva legat de Istorie si aveam gen un drone-view intr-o camera de muzeu unde arata planeta la final parca, dinozauri si tot felul de din astea. Tre sa stie cineva va rog eu mult cum se numea dau funda.

Ps: Anul mi se pare ca intre 2008 2012 zona asta

12 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Informatiile pe care le-ai dat sunt egale cu zero! Cauti acul in carul cu fan...

| balu533 explică (pentru lpavel):

Era vorba in principal de Istorie daca nu ai copilarit pe vremea aia nu cred ca ai avea cum sa stii, cu tot respectul.

Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba-ti fosta invatatoare!

| balu533 explică (pentru Bula):

De acum 12 ani. nu stiu de ce intreb aici. Va deschideti gura pentru puncte...

| Sophieka a răspuns:

Nu ai dat mai nicio informatie... Ai putea sa iei legatura cu Doamna Invatatoare... Cred ca nu ar fi nicio problema, sigur s-ar bucura si de un buchetel de flori sau o floare tip planta din partea ta, cand incepe noul an scolar in septembrie.

Bula
| Bula a răspuns (pentru balu533):

In 12 ani ai uitat cine ti-a fost invataoarea?
Pacat!

Ba voi chiar credeti ca daca puteam sa vorbesc cu Doamna Invatatoare din clasa 1 eu care sunt a 12 in alt oras mai intrebam aici, mare greseala am zis ca poate stie cineva da raspundeti pentru puncte pacat de site.

Bula
| Bula a răspuns (pentru balu533):

Pacat ca nu stii sa pui o intrebare precisa.
Asemenea filmari sunt multe (chiar si descarcabile de pe internet).

"Scuza-ma pe mine" cum s-ar zice ca vorbesti in continuare pentru puncte, intreb cu tot ce stiu in speranta ca cineva stie, vina mea frate.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, imi amintesc. Se vindeau, fie cu ziarul Curentul, fie cu Adevărul.
Dacă nu mă înșel, cotidianul Adevărul se vindea mai mult cu romane (cărti de colecție, cartonate), iar Curentul oferea cărti despre orașele lumii cu imagini lucioase (foarte faine).
Unele DVD-uri erau vândute la chioșcurile de ziare, intr-o folie transparentă (de fapt, erau atașate de un carton). Pachetul continea o broșură, o planșă cu abtibilduri, pe care trebuia să le lipesti singur in paginile broșurii si DVD-ul... Erau o atractivitate pentru copii.
Am si uitat de existenta acestor DVD-uri.

Uite, ca acestea arătau:
-ar putea fi ceea ce cauți-

https://blogulcolectionarului.net/......ia-junior/

| balu533 explică (pentru floresdemayo):

Din pacate seamana dar nu pe aceste le caut, astea imi apar si mie tot timpul dar nu sunt astea.

| Beyou799 a răspuns:

Era cumva cd de la revista Doxi?