Am vazut Sopranos cred că vreo 2 episoade și nu m-a prins. De Rectify am auzit recent și mi s-a părut interesant; tu l-ai vizionat?
Iti sugerez Spartacus, e serialul meu preferat si indeplineste absolut toate cerintele tale: drama, actiune, suspans, povestea unui om care a trecut prin atat de multe si a reusit sa tina capul sus intotdeauna. Tradare, sange, intrigi, relatii bine dezvoltate intre personaje, cu foarte mult accent e trairile interioare ale eroului. Ce sa mai, are tot pachetul. Daca esti reticent fata de faptul ca e plasat in Roma antica, s-ar putea sa nu fii convins la inceput, dar ar trebui macar sa incerci primele episoade sa vezi daca e pe gustul tau. In opinia mea e mai bun decat Game Of Thrones, deci asta ar trebui sa spuna multe...
Mersi de propunere. Cred că este un serial bun dar nu e ceea ce vreau eu acum, anume o dramă actuală, simplă în aparență, în care mă pot transpune; deci da, faptul că serialul este localizat temporal în altă epocă, schimbă mult datele problemei.
Normal, e ok, depinde doar de mood-ul tau actual si de ce crezi ca ti s-ar potrivi la momentul asta
MissIoana2002 întreabă: