anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce filme ați văzut, similare cu Requiem for a dream 2000 sau 8 mile 2002?
Care este ultimul film văzut?
Ce filme vreți să mai vizionați?
Ce film așteptați să apară?
Vreau să încep serialele Breaking Bad şi Banshee, ¿merită, ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ultimul film vazut e The purge: election year, in ultimul timp am vazut mai mult seriale laughing)

Vreau sa vad Rings, din cate stiu trebuia sa apara la inceputul lunii in USA, dar se pare ca apare anul viitor sad

Am vazut Breaking Bad, e super, mie mi se pare ca se termina prea repede(doar 5 sezoane), e prea bun sa aiba doar atatea sezoane. Banshee n-am vazut, dar am auzit ca e bun.

Si sa raspund si la prima intrebare, 8 mile n-am vazut, dar un film care mie mi se pare similar cu Requiem for a dream e Blow din 2001!

4 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

1.Similare...nu știu dacă-s chiar similare, în fine, am văzut:Twelve (2010),Alpha Dog (2006),Savages (2012)...Kid Cannabis (2014),The Bling Ring (2013) și Sing Street (2016) și poate și altele, mai trebuie să-mi reamintesc.
2. Ultimul film văzut:Trash Fire (2016)
3.Filmele pe care vreau să le văd, le aștept, so↓
4. Aștept să vizionez:Assassin's Creed (21 dec. 2016) și Underworld: Blood Wars (care va apărea pe 6 ian. 2017 și în care joacă și Bradley James, deci un motiv în plus să-l aștept cu nerăbdare) și...wow aștept să apară Watch Dogs 2, luna aceasta pe 29 (n-are legătură cu filmele oricum, e joc, dar doar așa)

Poți să vizionezi cu încredere atât Breaking Bad cât și Banshee.Să ai în vedere că mai există și Better Call Saul (spin-off Breaking Bad).Mie mi-a plăcut foarte mult Banshee!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un film asemanator cu 8 mile este ''Get Rich or Die Tryin'', mie mi-a placut mai mult 8 mile oricum.

| Axelrunda a răspuns:

Am vazut matrix. Ultima oara m-am uitat la,, The perks of being a wallflower'', destul de fain, dar un pic cam modernist dupa unii. Acum astept sa apara The Last kingdom, season 2

| Axelrunda a răspuns:

Am vazut Matrix si multe alte filme sci - fi. M-am uitat acum o ora la Nu suntem Ingeri cu Robert DeNiro si astpept sa iasa mai multe filme sci-fi. si astept sa iasa un nou film regizat de mel gibson despre Hristos