Sunt filme ok si au caracteristici de emisiuni cu tenta paranormala realizate in stilul altor filme gen Blair Witch / Noroi.
Sunt ok iar daca iti rezum filmul probabil ca o sa se piarda din suprizele care sunt un "must" pentru filmele horror. Oricum finalurile sunt foarte bune in toate filmele din serie.
Buna! Mie nu mi se par de groaza doar ca te sperie de cateva ori. Nu este pe gustul meu. Nu il recomand!
In primul rand seria este realizata in asa fel incat sa para real. Nu sunt efecte muzicale care sa creasca suspansul, sau sa "anunte" cand ceva se intampla negativ. Daca ai vazut Grave encounters sau THe Blair witch project stii la ce ma refer. E filmat de catre actori cum ar veni.
Seria reprezinta povestea unui demon care poseda o familie.
Daca vrei sa te uiti la cele 5 filme, ca sunt 5 te vei uita doar sa vezi care este treaba cu demonul respectiv, sa afli intriga.
Dar ca mod de realizare, te poti opri la primele doua. Sunt cele mai reusite din serie, restul isi pierd din efect. Eu am sa ma uit la 5 doar sa vad ce se intampla, sa vad care e povestea si sper sa termine.
Daca ti-a placut cele doua filme din serie, iti recomand si R.E.C doar unu si doi foarte bine realizat, mai bine chiar.
Salut
Sincer mie imi plac nu sunt chiar atat de groaza dar sunt foarte frumose.
M-am uitat la Paranormal Activity pana la faza cand vine noaptea si ii arata pe cei 2 indragostiti in pat si apoi a trebuit sa plec... O sa incerc sa ma uit si in seara asta ori maine.d