| DaniEllaG a întrebat:

Ce seriale imi recomandati? Vreau orice legat de SF, dragoste, mister, actiune. Ceva nou in orice cazbig grin. Eu sunt la zi cu:
The Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
The Client List
Jane by Design
Gossip Girl
The Secret Circle
Modern Familly
One Tree Hill- s-a terminat de tot
Two Half and Men- am urmarit doar sezonul recent, dar l-am lasat pentru ca ma plictisea (toate glumele erau legate de sex, nimic nou)
Supernatural- mi se pare prea sangeros in ciuda faptului ca protagonistii sunt minunati:X
Dexter- este interesant, dar tot la fel de sangeros, mai apuc cate un episod la Tv
Chuck- parca si asta imi place, nu l-am vazut de la inceput, m-ar tenta sa-l iau
Prison Break- cel mai inteligent serial pe care l-am vazut:X
Lost Naufragiatii- plin de mister si suspans, m-am plictisit de el laughing
Nikita- nici nu vreau sa aud
Deci ce alte seriale au mai ramas de vazut?big grin

8 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

American horor story si Harper's island.Ador serialele astea:X

| alicepika a răspuns:

Akward,house,grimm,mentalist,grey's anatomy,legend of the seeker,,charmed,true blood, game of thrones, army wife's, CSI new york, once upon a timehappyenjoy

| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Îţi dau un serial de comedie!
The big Bang Therory!
Numai bine!

| soriinaa a răspuns:

90210, Shameless (US), Sex and the city, Akward, Grey's anatomy, Suits, How I met your mother, Touch, The lying game, Switched at birth, si ar mai fi multe, dar astea sunt preferatele mele si ti le recomand. Sper sa-ti placa;*

| DaniEllaG explică:

Multumesc mult. Am sa iau episodul pilot la fiecare serial care mi l-ati spus, si am sa vad care-mi palce si care nu. big grin. V-as da funda la toti, dar am sa dau cui mi-a scris mai mult tongue.

| Stalone4x4 a răspuns:

Iubiri Secrete!:X

| AlinnutSsa a răspuns (pentru DaniEllaG):

Iti multumesc de funda. Si. ia spune. Ce ai ales? Iti place ceva? big grin

| DaniEllaG explică (pentru AlinnutSsa):

Da. Am ramas la Teen Wolf, restul nu mi-au facut cu ochiulbig grin. Cele care le dadeau si la tv, nu m-am mai sinchisit sa le iau iar sa ma uit. Mersi oricum :*