| BountyLoverXD a întrebat:

Salut, cine a vazut filmul Cube, spunet-mi cum se termina, pentru ca m-i-a fost frica sa ma uit la tot big grin, dar sunt curioasa cum se termina, funda la cea mai buna povestire!

Răspuns Câştigător
| DianaRocks a răspuns:

Pai...scapa nebunul ala care nu ii placea parca in camera rosie...

7 răspunsuri:
| ItachiUchiha17 a răspuns:

Si mie mi-a fost frica

| Darkmagic a răspuns:

laughing N-ai avut curaj sa te uiti la tot filmul dar ai curaj sa ne ceri noua sa ti-l povestim aici?
Pai...BRAVO, ce sa-ti zic! big grin
Cube are 3 parti, astept cu mare interes sa ceri pe TPU sa-ti povesteasca un nene "A Nightmare on Elm Street". Nu sunt "decat" vreo sase filme... laughing
Minunat, minunat! tongue

| BountyLoverXD explică (pentru Darkmagic):

Hai maa, nu stii filmul cube? daca nu, nu scrie nimic aici, adica ce specificatii ar trebui sa fac? asa se numeste., si stiu ca pe net am cautat cube, si nu am gasit doar ceea ce am intrebat aici.

| Darkmagic a răspuns (pentru BountyLoverXD):

Cauta si tu CUBE online si te uiti la el. Cand simti ca ti se face frica, dai cursorul mai in fata putin. big grin
Daca crezi ca ti-l povesteste cineva pe TPU ...atunci succes la asteptare. happy

Pe net nu gasesc, deci no.

| Darkmagic a răspuns (pentru BountyLoverXD):

Deci YES. happy Ti-e frica. big grin
Gasesti toate cele trei parti pe 990 (mai sunt si alte site-uri)
Incearca cu prea-'nteleptul Google, scrii acolo "Cube online" si-l aflii. SIGUR. happy

Da bine zici tu "yes.Ti-e frica", da asta e adevarul, pana la urma oricarui om i-e frica de ceva, pana la urma in intrebare am scris chiar eu ca mi-e frica, si apoi stiu eu ca nu-l gasesc, pentru ca multe alte filme am cautat si nu am gasit, de ce mi-as irosi timpul atucni cu asta? si oricum care-i problema ta?