| Elena_Daria_1985 a întrebat:

De vineri seara am observat ca la televizor nici un program disney(Disney Channel și Disney Junior)nu merge! Scria lipsa AV! Inca scrie asa pe televizoarele care nu au Disney junior! L-am lasat, am crezut ca era vorba despre o mică lipsa de semnal! Astazi e marți și nu s-a rezolvat nimic! Am întrebat și alte rude și pe televizoarele lor este la fel! Știți cumva ce se intampla? La voi este asa?

Răspuns Câştigător
| CarcotasulVesel a răspuns:

Incearca sa rescanezi dupa canale, in meniul televizorului e la instalare

se intampla destul de frecvent ca unor canale sa li se schimbe frecventa, din motive de adaugare de alte canale, sau disparitia unora (cum a fost OTV)

fa asta chiar daca ai tembeliziune digitala, cu toate ca unele receptoare schimba automat lista de canale, unele nu fac asta sau chiar nu primesc lista noua de la provider (dupa ce s-a modificat lista, trebuie trimisa tuturor receptoarelor, si poate au uitat sa faca asta, le-a fost lene, etc.)

3 răspunsuri:
| Daniel_Idk_2001 a răspuns:

Exista posibilitatea sa fi fost suspendate din diferite motive sau posibil sa își fi schimbat frecventa

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru Daniel_Idk_2001):

Disney nu o sa fie suspendat in veci, si jumatate de tara ar face scandal MONSTRU daca raman copii fara Disney

eu, care sunt adult, si nici nu ma uit cinestiece pe Disney, si nici nu am copii in casa, si tot as face un scandal monstru daca as constata ca nu mai am Disney

asa ca e destul de evident ca si-au schimbat frecventa!

| Elena_Daria_1985 explică (pentru CarcotasulVesel):

Buna! Am făcut asta, dar fără rezultat! Inainte erau ambele canale, dar acum chiar au dispărut