Daca nu esti dispus sa platesti,. nu o prea gasesti asa rapid. Dar oricum Nu e mai bine sa astepti pana iasa tot sezonul si te uiti atunci?
Urmeaza a ma uita la sezonul 9. , ce spui merita? Asa din cateva secvente nu mi s-a parut prea fenomenal.
Sezoanele difera radical., cel mai mult mi-a placut sezonul 5, urmat de 1, 2, 4, 8, 7,3 iar sezonul 6 a fost o "mizerie" incat nici nu l-am vizionat pana la capat.
Sezonul 9 începe clasic și clșeic refăcându-se noaptea din 1970 din Vineri 13. Dar apoi devine interesant prin unele chestii, unele dezvăluiri. Rămâi și uite-te primele 5 episoade și o să vezi.
Sezonul 9 este facut in stilul Slasher specific anilor 70-80, adica filme horror cu sange in care crimilalul foloseste in general cutite. Daca iti place acel stil de horror, sezonul 9 este un Slasher nou perfect. Mie chiar nu imi place sub-categoria Slasher, dar mi-a placut sezonul 9, a fost ok. (au fost altele mai bune, dar clar e cu mult peste Roanoke)
Am vizionat primele 5 episoade., Nu e rau dar. Nu e AHS, pare a fi doar o reproducere unui film retro in 9 spisoade.
Dar ce m-a dat gata : 5 barbati mari cat usa si 3 femei fug de 1 singur "criminal"., absurditatea